24 жовтня 2013 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління при Президентові України відбувся науково -практичний семінар.

24 жовтня 2013 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління при Президентові України відбувся науково -практичний семінар.

24 жовтня 2013 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління при Президентові України відбувся науково-практичний семінар.

Відкрила науково - практичний семінар Голова Ради адвокатів Харківської області Вікторія Гайворонська, звернула увагу присутніх на необхідність перевірки та підтвердження адвокатських даних  у ЄРАУ, детально розповіла про порядок дій адвоката,  який прибув для захисту особи за системою вторинної правової допомоги з адвокатом, якого клієнт залучає на підставі адвокатської угоди.



 

 На науково - практичному семінарі доповідали:

Дроздов Олександр Михайлович, Голова Науково — консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України, к.ю.н., доцент, адвокат, секретар Ради адвокатів Харківської області.

Тема доповіді: Докази і доказування у кримінальному провадженні (за матеріалами рішень Європейського суду з прав людини) На семінарі Олександ Михайлович показав присутнім власну презентацію, детально опрацював всі аспекти вищевказаної теми, відповідав на питання.

Чарічанській Олександр Олександрович, к.ю.н, асистент каф.кримінального права № 1 НУ " ЮАУ " ім. Я. Мудрого

Тема: "Поняття хабара та неправомірної вигоди у складах корупційних злочінів "
Можлива тема - "Поняття особи , що надає публічні послуги за антикорупційним законом від 07.04.11 № 3207"

Бражніков Геннадій Миколайович, к.ю.н., адвокат
 
Тема допоіді: "Підстави звільнення від кримінальної відповідальності за дачу хабара , як гарантія надання адвокатом якісної допомоги"

Скребець Олег Миколайовичадвокат , Голова ревізійної комісії адвокатури Харківської області
 
Тема доповіді: "Оподаткування адвокатської діяльності (адвокаів як самозайнятих осіб) ". Олег Миколайович в повній мірі розкрив тему оподаткування адвокатської діяльності, відповідав на питання, розробив презентацію з вищевказаної теми. 

 
Козіна Віра Вадимівна
 
Тема доповіді:  "Законодавство про засади запобігання та протидії корупції: аналіз обмежень та зобов'язань суб'єктів відповідальності (суб"єктів декларування)" Віра Вадимівна досить глибоко та розгорнуто надала матеріал, згідно власній темі доповіді, також анонсувала другий примірник журналу "Адвокатське Бюро", який було безкоштовно надано кожному адвокату, який відвідав захід, також Віра Вадимівна наголосила на спеціальних знижках до 30% на підписку, скористатися якими можливо, залишивши інформацію про намір зробити замовлення підписки в Раді адвокатів Харківської області. 

 

2701