Важливе

30 січня 2024 року пішов з життя видатний адвокат Харківщини Врагов Іван Васильович!

373
Детальніше

Проводимо опитування, які на вашу думку потрібно прийняти зміни які забезпечать дотримання гарантій в України https://forms.gle/VvDfzFkGrxzcAz1N7

339
Детальніше

Шановні колеги!
Рада адвокатів Харківської області вітає Вас з Новим роком!


Нехай магія свята буде в посмішках Ваших близьких, теплих вітаннях, особливій радості в очікуванні ПЕРЕМОГИ, наше незламне рідне місто дає відчуття світла яке не загасити! Зичимо миру, здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та доброї волі, а впевненість у завтрашньому дні хай завжди наповнює Ваші серця!

254
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області звертає увагу на необхідність своєчасної сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування за 2024 рік до 31 січня 2024 року

5665
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області вітає з Днем адвокатури! Адвокатура Харківщини є взірцем юридичної спільноти України! Саме діяльність адвокатури, кожного адвоката окремо і адвокатури України взагалі відіграє вагому роль в розбудові вільної, розвинутої України, демократичної, правової держави.

379
Детальніше

Шановні судді та працівники судів, органів та установ системи правосуддя!

Від імені Ради адвокатів Харківської області прийміть щирі вітання

з Днем працівників суду!

327
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області та представник адвокатів Харківської області в Раді адвокатів України, від щирого серця вітають з Днем народження, адвоката, члена Ради адвокатів Харківської області Сіренко Оксану Олексіївну!

366
Детальніше
Рада адвокатів Харківської області вітає з професійним святом!
Нехай мир та справедливість супроводжують вас як на роботі, так і в особистому житті.
849
Детальніше

Шановна Лідіє Павлівно, адвокати Харківщини щиро вітають Вас з Днем народження!

 

Рада адвокатів Харківської області та колектив співробітників Ради адвокатів Харківської області, Комітет захисту прав адвокатів при Раді адвокатів Харківської області, Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Харківської області та колектив співробітників Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, представник адвокатів Харківської області в ВКДКА, представник адвокатів Харківської області в РАУ, Ревізійна комісія адвокатури Харківської області, представники адвокатів Харківської області в Вищій ревізійній комісії адвокатури, та адвокати Харківщини від усього серця вітають Вас, шановна Лідіє Павлівно, зі святом, з Днем народження та ювілеєм!!

Зичимо Вам миру та добробуту, міцного здоров’я, невичерпної енергії, чудового настрою, щастя і злагоди! Нехай Вам повсякчас таланить, у житті супроводжує вдача та успіх! Нових Вам успіхів у професійній діяльності.

1060
Детальніше

Військові, волонтери, медики,  рятівники, правоохоронці, бійці тероборони що боронять нашу Україну, чинять шалений спротив рашистським окупантам. 

Пам’ятаємо тих, хто віддав життя за Україну. Помстимося за кожного.

Наш залізобетонний Харків вистояв завдяки всім вам. Ви справжні герої.

Пишаємось адвокатами, стажерами адвокатів, помічниками адвокатів, які з першого дня масового вторгнення зі зброєю в руках встали пліч-о-пліч з українськими військовослужбовцями, нацгвардійцями, тероборонівцями і викинули загарбників з нашого улюблинішого міста.

Віримо що ПЕРЕМОГА буде і ми якнайскоріше зможимо обійняти і сказати ДЯКУЄМО!

Зі святом! Слава Україні!

799
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області вітає адвокатів Харківщини з Днем Конституції України!

1146
Детальніше
За рішенням Опікунської ради НААУ та спільними зусиллями Рад адвокатів Миколаївської та Херсонської областей закуплено та доставлено плавзасоби для евакуації людей, тварин, речей в зону затоплення Каховської ГЕС.
Тим, небайдужим хто хоче і може допомагати, для здійснення пожертвування благодійні внески слід перерахувати на рахунок ВБО «Благодійний фонд допомоги адвокатам» за реквізитами:
Призначення платежу: Добровільний внесок адвокатам Херсонщини
ПАТ «ПроКредитБанк»
МФО 320984
Код ЄДРПОУ 39274335
р/р UA833209840000026008210332955
997
Детальніше

На офіційному сайті Національної асоціації адвокатів України оприлюднено рішення Ради адвокатів України № 124 «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України», яке передбачає відображення в ЄРАУ відомостей щодо адвокатів, включених до Реєстру адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

1396
Детальніше

Рада адвокатів Харківській області сумісно з Благодійним фондом «Адвокатура Слобожанщини»   пропонує  приєднатися до флешмобу серед адвокатів  «День вдячності адвокатам захисникам». Пропонується  сбір коштів, які зазвичай  адвокати витрачали на святкування  професійного свята,  на допомогу нашим захисникам- колегам

1364
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області вітає з Днем Юриста!!

Пишаємось кожним, хто не полишає кропіткої праці і боронить нашу Державу на своєму фронті!! Зі святом!! Зичимо миру, Перемоги та злагоди!!!

1205
Детальніше
← Попередня Наступна → 1 2 3 4 Остання
Показані 1-15 з 116