Події

Рада адвокатів Харківської області, колектив співробітників, представники адвокатів Харківської області в Раді адвокатів України та ВКДКА щиро вітають з Днем народження адвоката, члена Ради адвокатів Харківської області, Кузьміна Дмитра Володимировича!

32
Детальніше

Рада адвокатів Харківської областіі висловлює щире співчуття близьким і рідним покійного адвоката Гепалова Андрія. Світла пам'ять назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним працювати дружити та спілкуватися.

Вічний спокій його душі.

Прощання відбудеться завтра о 10:00 біля моргу 4-ої лікарні, об 11:00 на кладовищі "Подвірки 1" (нове у полі) орієнтир труба тец, сто. 

91
Детальніше

Шановні колеги акредитовано захід з підвищення кваліфікації

136
Детальніше

Щиро вітаємо вас із великим святом – Днем Конституції України, що символізує національне єднання, незалежність та ствердження демократичних засад.

112
Детальніше

Рада адвокатів Харківської області, колектив співробітників від щирого серця вітають з Днем народження адвоката, члена Ради адвокатів Харківської області Хряпинську Світлану Степанівну!

192
Детальніше

Рекомендовані ставки адвокатського гонорару затверджені рішенням РАХО

1223
Детальніше

Шановні адвокати Харківщини!

Рада адвокатів Харківської області запрошує Вас взяти участь у підготовці організації заходів та створенню місця спогадів про життя та діяльність адвокатів, їх помічників та стажерів, які віддали своє життя в боротьбі зі збройною агресією російської федерації проти народу України.

Пропозиції та матеріали прохання надсилати на електронну пошту Ради адвокатів Харківської області Radakharkov@gmail.com

483
Детальніше

Готові до видачі посвідчення

856
Детальніше

Список адвокатів Харківської області, які станом на 12.04.2024 року не сплатили щорічний внесок на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування за 2024 рік

1727
Детальніше
← Попередня Наступна → 1 2 3 4 Остання
Показані 1-15 з 2101