Шановні колеги, допоможемо дитячому будинку!

Шановні колеги, допоможемо дитячому будинку!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шановні колеги, допоможемо дитячому будинку!

Рада Адвокатів Харківської області, нагадує всій адвокатській спільності про те, що наближається свято — День Святого Миколая!

Сердечно бажаємо Вам, шановні, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Нехай це свято вселить у Вас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує Вам віру у виконання найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить Ваші серця радістю за молитвами Святого Миколая!


День Святого Миколая — свято віри, світла і добра. З його приходом і дорослі, і діти сподіваються на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Але нажаль, не кожен має можливість у цей день отримати довгоочікувані подарунки від щедрого Святого Миколая.


Нашої допомоги, турботи і уваги потребують діти з дитячих будинків, які змалечку не відчували материнської любові та батьківського піклування. У цей день спільними зусиллями подаруймо своє тепло і увагу тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Найменше що ми можемо зробити для малечі – зібрати подарунки та найнеобхідніші речі.


Ми висловлюємо Велику подяку всім не байдужим адвокатам, які протягом останніх років приймають участь в благодійних акціях до дня Святого Миколая! Разом ми робимо життя кращім!


Просимо Вас не бути байдужими і цього разу та долучитися до збору речей для обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай». в якому перебувають 92 дитини віком від 2 місяців до 7 років.

Дитячий заклад просить допомоги у придбанні наступних речей:


  • Памперси ( розмір 4-5)
  • Електричні чайники
  • Дитячі засоби гігієни
  • Дитячій посуд ( чашки, Глибокі тарілки)
  • Дитячі горщики з спинками
  • Канцелярські товари (олівці, фломастери, папір)
  • Фрукти;
  • Цукерки

Бажаючім надати допомогу, просимо звертатися до члена Ради адвокатів Харківської області Корнєвої Ольгі Сергіївни 0503237378, або на сторінку Ради адвокатів у Facebook

 

З повагою, Рада адвокатів Харківської області.

715