Від імені Ради адвокатів Харківської області висловлюємо велику вдячність усім адвокатам, які приєдналися до благодійної акції!

Від імені Ради адвокатів Харківської області висловлюємо велику вдячність усім адвокатам, які приєдналися до благодійної акції!

Шановні колеги !


 
Від імені Ради адвокатів Харківської області,
 Голови Ради адвокатів Харківської області, від Голови благодійної організації Благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини», висловлюємо велику вдячність усім адвокатам, які приєдналися до благодійної акції та внесли свій вклад для придбання подарунків дитячому будинку «Зелений Гай»!


В цьому році ми разом придбали для дитячого будинку телевізор, електричні чайники, велику кількість памперсів, канцелярських товарів, іграшок та солодощів.


Поспілкувавшись з адміністрацією дитячого будинку, провівши огляд корпусів та дитячих кімнат, приділивши увагу малечі стало зрозумілим, що наша допомога є вкрай необхідною, доцільною та вагомою для цього закладу.


Враховуючи, небайдужість колег вдалось додатково ще накопичити 10 000 грн…, вказану суму плануємо витратити на необхідні медичні препарати, придбання яких є дуже необхідним, втім на ці препарати не передбачено державне фінансування.


Ще раз висловлюємо щиру вдячність кожному, хто підтримав ініціативу благодійної допомоги.


Ми з великим задоволенням готові підтримувати зв'язок з дитячим закладом, не тільки на передодні дня Святого Миколая, а й на протязі всього року. Тому, якщо, у Вас є бажання внести свій вклад, але не вистачає часу для особистої участі, ви можете звернутися до Ради адвокатів Харківської області, або до мене, особисто в будь-який час.


З повагою,

Голова Ради адвокатів Харківської області
Гайворонська Вікторія Валентинівна,
Секретар Ради Адвокатів Харківської області,
Голова благодійної організації Благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини»
Ольга Корнева
( т. 050 323 7378)

564