16.02.2017 відбувся "Круглий стіл Проблемні питання оподаткування адвокатської діяльності 2017 у контексті змін до Податкового кодексу України"

16.02.2017 відбувся "Круглий стіл Проблемні питання оподаткування адвокатської діяльності 2017 у контексті змін до Податкового кодексу України"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.02.2017 відбувся Круглий стіл, на тему: Проблемні питання оподаткування адвокатської діяльності 2017 у контексті змін до Податкового кодексу України

Захід було проведено Радою адвокатів Харківської області сумісно з ДФС Харківської області

Начальник Головного управління ДФС у Харківській області Микола Рибаков зустрівся з представниками Ради адвокатів Харківської області.

Під час заходу присутні дізнались про адміністративну реформу, яка відбувається в ДФС, зміни в податковому законодавстві у 2017 році, про поетапне впровадження концепціїзагального декларування.

Крім того, були обговорені актуальні питання, які хвилюють саме цю категорію платників. Так, відбулась активна дискусія стосовно особливостей сплати єдиного внеску адвокатами у 2017 році. Присутні жваво залучились до обговорення та запропонували внести ряд змін до законодавства. Зокрема, можливості тимчасового призупинення ведення адвокатської діяльності.

Податківці разом з представниками адвокатської бізнес-спільноти розробили спільний алгоритм дій доведення законодавчих ініціатив до вищих інстанцій та визначили план співпраці у подальшому.

 адреса проведення заходу: м. Харків вул. Пушкінська, 46

 

 

 

 

2089