14 листопада відбулося засідання секції медичного та фармацевтичного права

14 листопада відбулося засідання секції медичного та фармацевтичного права

 14 листопада 2014 року о 12.00 год. відбулося засідання секції медичного та фармацевтичного права Ради адвокатів Харківської області

Засідання було проведено на базі кафедри медичного та фармацевтичного права, загальної і клінічної фармації Харківської медичної академії післядипломної освіти. Адреса проведення : м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 7-й під., 4 поверх, кімната №422. Телефон для довідок - 0675720776 (Шаповалов В.В.).

Тема: засідання секції медфарм право

Під час засідання членами секції були обговорені деякі питання щодо забезпечення прав пацієнтів на доступ до своєчасної, ефективої та доступної медико-фармацевтичної допомоги на території Харківської області. Також були обговорени наявні кримінальні провадження щодо фармацевтичних та медичних працівників, особлива роль захисника при участі у даній категорії справ. Був затверджений проект заходів секції на 2015 рік.
Контактний телефон щодо участі у роботі секції медичного та фармацевтичного права Ради адвокатів Харківської області - 0675720776, контактна особа - Шаповалов Валентин Валерійович.

1207