Створено благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини»

Створено благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини»

 БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ
«БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД « АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ»
61052 М. Харків, вул. Полтавський шлях 9, т. 050 323 73 78

 


ДОБРОГО ДНЯ, ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Маємо честь проінформувати всю адвокатську спільноту, що на території Харківської області розпочав роботу Благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини», створений за ініціативою членів ради адвокатів Харківської області.
Приводом для створення благодійного фонду стали багаточисельні звернення адвокатів до Ради адвокатів Харківської області з заявами та проханнями про надання будь-якої матеріальної допомоги у скрутний для них час: у зв’язку з тяжкою хворобою, інвалідністю, важким матеріальним становищем, тяжким збігом життєвих обставин, несподіваною мобілізацією в зону проведення АТО, тощо.

Створення благодійного фонду як результат розуміння потреб одне одного та небайдужість до проблем своїх колег – це ще один крок до об’єднання та згуртування адвокатів регіону, до підвищення авторитету регіональних органів адвокатського самоврядування та додаткова реальна гарантія соціального захисту адвокатів Харківщини.

Професія адвоката - це важлива, складна та відповідальна професія . В останні роки вона набирає все більшої популярності та стає більш престижною, ніж декілька років тому.

Під час здійснення своєї діяльності адвокат має ряд гарантій, передбачених законом. Однак, на жаль, соціальні гарантії для адвокатів на сьогоднішній день законом не передбачені.
Втім, у нашому житті щодня відбувається безліч подій, наслідки яких неможливо було передбачити наперед. Нажаль, не завжди людина, яка навіть є адвокатом, має змогу самостійно вирішити проблеми, що її спіткали.

Саме з цих підстав та з метою сприяння реалізації програм і заходів, направлених на вирішення питань соціального захисту, надання матеріальної, правової та соціальної допомоги соціально незахищеним адвокатам Харківської області, пенсіонерам адвокатури, адвокатам-інвалідам, їх сім’ям, дітям, що втратили батьків – адвокатів , , адвокатам, що потребують матеріальної допомоги внаслідок тяжкої хвороби або з причин інших важких життєвих обставин,- і була створена благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ».

ФОНД у встановленому законом порядку виконує наступні завдання:
- надає благодійну, правову та соціальну допомогу соціально незахищеним адвокатам Харківської області, пенсіонерам адвокатури, інвалідам, членам ФОНДУ, їх сім’ям, дітям, що втратили батька (батьків – адвокатів ), адвокатам, які потребують матеріальної допомоги внаслідок тяжкої хвороби членів своєї родини, інвалідам потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС;
- надає допомогу у створенні умов для ефективного виконання професійних обов’язків адвокатами Харківської області та забезпеченні соціальних гарантій їх діяльності;
- надає матеріальну та правову допомогу адвокатам Харківської області, що постраждали під час виконання професійних обов’язків, членам сімей померлих та загиблих адвокатів;
- надає допомогу у фінансуванні участі фахівців у заходах з підвищення кваліфікації адвокатів Харківської області, розробки нормативних і методичних документів, навчання молодих адвокатів, розповсюдження передового досвіду, надання адвокатської допомоги населенню.

21.08.2014 року благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ» пройшла державну реєстрацію та була зареєстрована за номером запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про проведення державної реєстрації № 1 480 102 0000 063559; код ЄРДПО 39361003.
Дякуємо усім, хто приймав участь у створенні фонду та тим нашим колегам, які вже зробили свій внесок у розвиток фонду! Сподіваємося, що й надалі ми завжди будемо підтримувати один одного.

Для небайдужих адвокатів, які мають бажання та можливість прийняти участь у роботі фонду, зробити благодійний внесок, або мають конструктивні ідеї щодо його розвитку та роботи, ми надаємо наші реквізити та контактні данні:

 

 

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ»

Код ЄДРПОУ 39361003

№ рахунку 26006530941900;
назва банку – Публічне акціонерне товариство «УкрСиббанк»;
МФО (код банку) – 351005

Голова правління фонду - Корнева Ольга Сергіївна ( т. 050 323 73 78)

Адреса місцезнаходження: м. Харків, вул. Полтавський шлях , 9


Розраховуємо на Вашу підтримку! Допоможемо один одному!


З повагою, Голова правління ФОНДУ
Ольга Сергіївна Корнева

1483