5 червня 2014 року відбулось чергове засідання Секції №1 при Раді адвокатів Харківської області

5 червня 2014 року відбулось чергове засідання Секції №1 при Раді адвокатів Харківської області

 5 червня 2014 року відбулось чергове засідання Секції з прав людини, конституційного права, кримінального права та підвищення кваліфікації адвокатів при Раді адвокатів Харківської області


У конференц-залі офісу ПП «АСАД Юридична компанія» 5 червня 2014 року відбулось чергове засідання Секції з прав людини, конституційного права, кримінального права та підвищення кваліфікації адвокатів при Раді адвокатів Харківської області. У засіданні взяли участь 13 осіб, серед яких адвокати, помічники та стажисти адвокатів.
Під час засідання Секції:
1. Здійснено аналіз проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»;
2. Обговорено пропозиції Дроздова О.М., Індика Д.В. щодо внесення змін до Кримінального кодексу України стосовно покарання за штучне створення або підроблення доказів обвинувачення.
Прийнято рішення про проведення позачергового засідання Секції 12 червня 2014 року о 17.30, в конференц-залі офісу ПП «АСАД Юридична компанія», розташованому за адресою: місто Харків , проспект Московський, 96 - а, 7 під'їзд, офіс 188.
На засіданні відбудеться обговорення пропозицій учасників Секції по внесенню змін до нормативних актів та вдосконаленню процедури захисту прав адвокатів, а також актуальних питань застосування амністії у 2014 році.
Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до обговорення цих важливих для адвокатської спільноти питань.

 

 

 

 

770