8 червня відбулася розширена робоча нарада керівників органів адвокатського самоврядування.

8 червня відбулася розширена робоча нарада керівників органів адвокатського самоврядування.

 Розширена робоча нарада керівників органів адвокатського самоврядування

  8 червня відбулася розширена робоча нарада керівників органів адвокатського самоврядування під керівництвом голови Національної асоціації адвокатів України Лідії Ізовітової. На нараді були присутні представники всіх регіонів, керівництво Національної асоціації адвокатів України, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, Вищої ревізійної комісії, всього понад 150 осіб.
  Збори проходили з метою конструктивно покритикувати акти, прийняті Радою адвокатів України, а також розглянути питання допуску до професії та питання дисциплінарного провадження та діловодства в органах адвокатського самоврядування. Також було розглянуто питання надання безоплатної правової допомоги.
Л. Ізовітова зазначила, що сьогодні не працюють тільки три органи адвокатського самоврядування регіонів: Ради адвокатів Хмельницької, Чернігівської областей та КДКА Чернігівській області. Положення про них ще не затверджені, оскільки до Ради адвокатів не надійшли необхідні документи. Проте представники цих органів були присутні.

1623