Пам’яті загиблого захисника України адвоката Малявіна Руслана Миколайовича

Пам’яті загиблого захисника України адвоката Малявіна Руслана Миколайовича

Сьогодні вшановуємо пам’ять захисника України Малявіна Руслана Миколайовича, адвоката, справжнього чоловіка і патріота України, який стояв за незалежність Батьківщини до останньої хвилини.

Висловлюємо найщиріші слова співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам'ять Герою!

Сьогодні громада попрощалася ще з одним своїм сином, який віддав життя, захищаючи Батьківщину від російської навали - в Кам'яній Ярузі з почестями поховали бійця територіальної оборони Руслана Малявіна.

В місті його добре знали як юриста, який протягом тривалого часу допомагав мешканцям в Чугуївському центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Відомий він був і серед чугуївських шанувальників спорту як гравець хокейної команди "Скіф" і фанат велосипедного спорту. 

Проте, перш за все, Руслана знали як порядну людину, яка ніколи не залишиться осторонь від людського горя. Саме ця якість характеру привела його в перший же день повномасштабного російського вторгнення до лав територіальної оборони. В складі 125 батальйону ТРО Руслан Миколайович протягом дев'яти місяців хоробро боронив українську землю, встигнувши за цей час стати дійсно професійним воїном. Але смерть на війні, як відомо, забирає найкращих...

Чугуївська міська військова адміністрація, міська рада, мешканці Чугуєва висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя. Громада, яку він боронив і за яку віддав життя, ніколи не забуде свого вірного сина, а його ім'я буде навіки закарбоване серед ратних подвигів чугуївців.

1329