Рада адвокатів Харківської області оголошує ФЛЕШМОБ «День вдячності адвокатам захисникам»

Рада адвокатів Харківської області оголошує ФЛЕШМОБ «День вдячності адвокатам захисникам»

Шановні колеги наближається свято дня адвокатури.

Кожного року ми з захопленням чекали цей день для того, щоб відзначити заслуги та  досягнення найкращих, урочисто привітати один одного з професійним святом та провести час в професійному колі однодумців, людей, які пов’язані спільними цілями, об’єднані своїм призначенням – стояти на варті закону та захищати права та інтереси громадян.

Зазвичай, адвокатура святкувала професійне свято в атмосфері урочистості, але нажаль не цього року.

2022 рік для всієї України ознаменований роком великої трагедії, яку принесла війна, час боротьби за свободу , незалежність, за право бути вільними. Не є виключенням і адвокатура, яка переживає найскладніші часи. Історично найбільшим випробуванням для людства була війна. Вона торкається кожного і змінює абсолютно всі сфери життя.

Саме тому в цьому році змінюється формат святкування нашого професійного свята.

Серед наших колег - адвокатів є справжні герої, які залишили осторонь звичайне життя, налагоджену кар’єру, свої домівки та прийняли відважне та сміливе рішення захищати нашу батьківщину. Серед адвокатів Харківської адвокатури таких осіб багато. Це успішні , могутні, молоді чоловіки та жінки, якими ми пишаємося.

Рада адвокатів Харківській області сумісно з Благодійним фондом «Адвокатура Слобожанщини» пропонує приєднатися до флешмобу серед адвокатів «День вдячності адвокатам захисникам».

Пропонується сбір коштів, які зазвичай адвокати витрачали на святкування професійного свята, на допомогу нашим захисникам- колегам.

За опитуванням , яке було проведено, нашим колегам вкрай потрібен спеціальний зимовий формовий одяг, термобілизна, взуття, та інше спеціальне спорядження.

Маєте можливість замість урочистого святкування професійного свята надати допомогу - приєднуйтесь до нас!

Це дасть хлопцям та дівчатам  сили і віру про те, що ми поруч

Картковий  Рахунок фонду 

4246 0010 0010 4707

Усі звіти про витрачені кошти будуть офіційно оприлюднені на сайті Ради адвокатів Харківської області.

1446