22 квітня 2020 року відбудеться чергове засідання Ради адвокатів Харківської області

22 квітня 2020 року відбудеться чергове засідання Ради адвокатів Харківської області

 

 

 Засідання Ради адвокатів Харківської області
22 квітня 2020 року м. Харків

 

 

 

П О Р Я Д О К    Д Е Н Н И Й     З А С І Д А Н Н Я:




8-30 Розгляд заяви стажиста Самойленка Олександра Миколайовича, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Корневої Ольги Сергіївни; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


8-40 Розгляд заяви стажиста Антоняна Нвера Фашаєвича, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Кузьміна Дмитра Володимировича; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


8-50 Розгляд заяви стажиста Рябоконь Євгенії Анатоліївни, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Савченка Тараса Михайловича; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-00 Розгляд заяви стажиста Зеленського Максима Сергійовича, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Поліканова Андрія Миколайовича; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-10 Розгляд заяви стажиста Саркісяна Ваге Мартіковича, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Поліканова Андрія Миколайовича; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-20 Розгляд заяви стажиста Марусяка Андрія Романовича, та звіту про оцінку результатів стажування керівника – стажування, адвоката Хряпинської Світлани Степанівни; Винесення рішення про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.

09-30 Розгляд поточних звітів стажистів.

10-00 Робоча нарада.


Голова Ради адвокатів Харківської області                                            В.В. Гайворонська

 

 

794