08.04.2020 відбудеться чергове засідання Ради адвокатів Харківської області

08.04.2020 відбудеться чергове засідання Ради адвокатів Харківської області

 Засідання Ради адвокатів Харківської області
08 квітня 2020 року м. Харків

 

П О Р Я Д О К       Д Е Н Н И Й        З А С І Д А Н Н Я:


08-40 Робоча нарада.
Розгляд заяв стажистів про оцінку результатів стажування;


9-00 - стажиста Діденко Юрія Михайловича, керівника – стажування, адвоката Вільхового Юрія Федоровича; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-10 - стажиста Гріднєвої Вікторії Анатоліївни, керівника – стажування, адвоката Семененка Дмитра Вікторовича;; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-20 -стажиста Лавренка Богдана Володимировича, керівника – стажування, адвоката Величко Лариси Юріївни; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-30 -стажиста Волкова Івана Миколайовича, керівника – стажування, адвоката Сіренко Оксани Олексіївни; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-40 -стажиста Янчука Андрія Миколайовича, керівника – стажування, адвоката Кузьміна Дмитра Володимировича; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


9-50 - стажиста Лянного Ігоря Георгійовича, керівника – стажування, адвоката Агафонової Тетяни Анатоліївни; Винесення рішень про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Складання Присяги адвоката України.


10-00 Розгляд заяв помічників адвоката про видачу свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю без проходження стажування;
- Топчій Сергія Васильовича, адвоката Поліканова Андрія Миколайовича;


10-10 Розгляд заяв про видачу направлення на стажування:
- Юдіної Олени Миколаївни – до керівника- стажування, адвоката Кузьміна Дмитра Володимировича.


10-20 Розгляд поточних звітів стажистів.


Голова Ради адвокатів
Харківської області В.В. Гайворонська

 

 

 

845