Світла пам'ять Антоніни Іванівни Колтунової

Світла пам'ять Антоніни Іванівни Колтунової

Адвокатура Харківщини висловлює свої співчуття рідним і близьким Антоніни Іванівни Колтунової
З великим сумом та скорботою повідомляємо, що 10 лютого 2020 року відбудеться офіційна церемонія прощання з Антоніною Іванівною Колтуновою, головою Харківського апеляційного суду.
Відспівування відбудеться о 10-00 годині в Свято-Троїцькому храмі за адресою: провулок Троїцький, 3, м. Харків.
Офіційна панихида триватиме з 11-00 години до 12-30 годин в приміщенні Палацу культури Головного управління Національної поліції в Харківській області за адресою: вул. Жон Мироносиць, 13, м. Харків.

На 65 році життя відійшла у вічність Антоніна Іванівна Колтунова, голова Харківського апеляційного суду…

Антоніна Іванівна розпочала свою трудову діяльність у 1973 році на Експериментальному виробничо-технічному об’єднанні «Промзв’язокавтоматика».
З березня 1975 року по червень 1982 року працювала секретарем судового засідання Червонозаводського районного суду міста Харкова.
У 1982 році обрана народним суддею Червонозаводського районного суду міста Харкова.
Починаючи з 1988 року Антоніна Іванівна працювала у суді апеляційної інстанції – нині Харківський апеляційний суд.
Протягом 1996-2001 року Антоніна Іванівна входила до складу президії Харківського обласного суду, неодноразово обиралася членом Ради суддів Харківської області, членом кваліфікаційної комісії суддів Харківської області.
З 2003 року Антоніна Іванівна до останнього дня займала керівні посади в суді.
Зокрема, з серпня 2004 року призначена заступником голови апеляційного суду Харківської області. З вересня 2005 року – першим заступником голови апеляційного суду.
Навесні 2014 року, враховуючи високий авторитет та особистий внесок у розбудову та становлення судової системи Харківщини, загальними зборами суддів Антоніна Іванівна обрана на посаду голови Апеляційного суду Харківської області.
У жовтні 2018 року Антоніна Іванівна була обрана головою новоутвореного Харківського апеляційного суду, на якій жертовно та віддано працювала до останніх хвилин свого життя, присвятивши ниві правосуддя майже 40 років свого життя…
Антоніна Іванівна має безліч державних та громадських відзнак і нагород. Указом Президента України у 2006 році їй було присвоєно високе почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЮРИСТ УКРАЇНИ».
На своєму професійному шляху Антоніна Іванівна віддано і чесно служила священній справі правосуддя, завжди залишаючись світлою, справедливою, принциповою та неупередженою людиною.
Перестало битися серце самовідданої, мудрої та чуйної жінки, високопрофесійного юриста та судді…Людини з великої букви… Людини, яка була беззаперечним авторитетом і взірцем чесності, відкритості, порядності для всіх…
Сумуємо…це велика непоправна втрата для всіх і кожного з нас….
Висловлюємо щирі співчуття рідним, колегам, друзям…
Вічна та світла пам'ять…
Молимо, щоб Господьприйняв  її душу у Царствіє Небесне…

Про місце та час прощання з Антоніною Іванівною буде повідомлено додатково.

2143