У Харкові невідомі спалили автомобіль адвоката

У Харкові невідомі спалили автомобіль адвоката

Інформація за матеріалами сайту http://newsroom.kh.ua

Вночі 2 вересня в Холодногірському районі згорів автомобіль, що належить харківському адвокату. Про це NewsRoom повідомили власні джерела в правоохоронних органах.

Сигнал про спалах в машині надійшов поліцейським о 03:30. До моменту приїзду слідчо-оперативної групи рятувальники ліквідували пожежу, однак Citroën 2014 року випуску вигорів повністю. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 194 КК України ( "умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу") і зараз з'ясовують всі обставини події.

Згідно з нашою інформацією, згорілий автомобіль належить харків'янину Рустаму М, який отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю в лютому 2016 року. У телефонному коментарі NewsRoom чоловік підтвердив інформацію про те, що трапилося.

"До цього я добу не чіпав машину, тому ніяких проблем з запалюванням або інших технічних причин бути не могло. До того ж сусіди незадовго до пожежі бачили невідомого з ліхтариком, який начебто шукав певне авто. Наразі триває розслідування, яке повинно з'ясувати, пов'язано чи случівшеемся з моєю професійною діяльністю ", — повідомив адвокат.

Рятувальники гасили масштабну пожежу за допомогою вертольота і літака

4326