Голова Ради адвокатів Харківської області Гайворонська В. В. прийняла участь в урочистих зборах студентів 1 курсу Університету ім. Ярослава Мудрого

Голова Ради адвокатів Харківської області Гайворонська В. В. прийняла участь в урочистих зборах студентів 1 курсу Університету ім. Ярослава Мудрого

 

 


У Палаці студентів пройшли урочистості з нагоди початку навчального 2017-2018 року. Головними винуватцями події стали першокурсники Інституту прокуратури та кримінальної юстиції України, господарсько-правового факультету, Слідчо-криміналістичного інституту, Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України, військово-юридичного факультету, міжнародно-правового факультету, факультету публічного права та адміністрування і факультету адвокатури.

Ректор ознайомив присутніх із досягненнями вишу, а також розповів про умови для навчання, проживання, дозвілля, розробку і впровадження нових магістерських програм, новітніх технологій дистанційного навчання, постійне збільшення партнерів серед іноземних вишів, створення спільно з ними новітніх освітніх продуктів у форматі подвійного дипломування, збільшення спектрів можливостей для академічної мобільності студентів і додав: «Ми йдемо у Європейський і світовий простір і однієї мови вже недостатньо. Тож, опановуйте іноземні мови: англійську, німецьку, французьку, іспанську на рівні «В1», «В2» та «С1»».

Після виступу ректора до першокурсників звернулися та висловили найщиріші побажання почесні гості: начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Харківській області В.В.Остапенко та голова Ради адвокатів Харківської області В.В.Гайворонська.

Зокрема, В.В.Гайворонська підкреслила: «Вступивши до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, ви зробили правильний вибір. Вас будуть навчати найдосвідченіші викладачі, заняття проводитимуться у найсучасніших в Україні, а можливо, й у Європі, будівлях з найновітнішим обладнанням. Ви будете мати змогу отримувати якісні знання. Візьміть краще!»

Звертаючись до студентів, В.В.Остапенко сказав: «Такий рівень знань, який дає Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, ви не отримаєте ніде».

Голова Асоціації випускників Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого М.І.Тітов вказав: «Минуло 50 років з того дня, як я вперше відчинив двері Храму Науки та Освіти, і незабутня атмосфера, ставлення до вчителів, як до батьків панує і досі у виші. Дякуючи Богу і вашим знанням – ви студенти славетного вишу. Щиро вітаю з цим!»

На урочистостях уже студенти познайомилися із керівництвом вишу, дізналися про особливості навчання та перспективи розвитку Університету.

1659