Європейський Центр правового співробітництва у співпраці з Радою Європи проводить 5-денний практичний семінар “Успішне звернення до Європейського Суду з прав людини: від теорії до практики”

Європейський Центр правового співробітництва у співпраці з Радою Європи проводить 5-денний практичний семінар “Успішне звернення до Європейського Суду з прав людини: від теорії до практики”

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ
Програма для адвокатів у співпраці з Радою Європи
«Успішне звернення до ЄСПЛ: від теорії до практики»
м. Страсбург (Франція), 18-22 вересня 2017 р.


Європейський Центр правового співробітництва у співпраці з Радою Європи проводить 5-денний практичний семінар “Успішне звернення до Європейського Суду з прав людини: від теорії до практики” для адвокатів з 3 країн - ”лідерів” за кількістю скарг до ЄСПЛ (Росія, Італія , Україна).
Семінар проводять судді та юристи ЄСПЛ, а також експерти Ради Європи. Заняття проходять на національних мовах країн учасників семінару. У виняткових випадках можливі лекції російською мовою. Кількість учасників від кожної країни: 100 осіб (кількість місць суворо обмежена). В даному проекті з 2011 року взяло участь більше 2000 адвокатів.
Відео про програму для українських адвокатів Ви можете переглянути за цим посиланням:


Програма повністю відповідає професійним вимогам українського адвоката:
Критерії прийнятності
Організація роботи ЄСПЛ. Українські справи в ЄСПЛ.
Застосування правових позицій ЄСПЛ при доказуванні в українському кримінальному та цивільному судочинстві
Застосування ЄСПЛ тимчасових заходів (39 правило) у справах, пов'язаних з видворенням або екстрадицією
Участь у відкритому слуханні в ЄСПЛ: синхронний переклад на російську мову
Практичні заняття в групах з розгляду гіпотетичних ситуацій
Ігровий судовий процес. Домашнє завдання. Робота в групах

З урахуванням того, що CECJ не маємо можливості направити інформаційний лист кожному адвокату в Україні, я звертаюся до Вас з проханням проінформувати адвокатів Вашої палати про даний семінар. Таким чином у більшості українських адвокатів буде рівний доступ до цієї інформації.

Щодо вартості:
Реєстраційний збір за участь в 5-денному практичному семінарі “Успішне звернення до Європейського Суду з прав людини: від теорії до практики” становить 760 Євро (включає: участь у семінарі в Раді Європи, синхронний переклад, робочі матеріали. НЕ включає: проживання, харчування та переліт)
Для учасників діє спеціальний тариф на проживання в готелі 4* в 10 хв. пішим ходом від Ради Європи: 90 євро на добу (номер Single) та 100 євро на добу (номер Twin / Double)

З питань щодо участі в програмі звертайтесь:
1. E-mail : info@cecj.fr
2. Тел. +33788007559 (Viber, WhatsApp)
3. Заявки приймаються до 10 червня 2017 р. (за умови наявності вільних місць)

З повагою,
Катерина Сафонова
Директор Європейського Центру правового співробітництва
Доктор Університету м. Страсбурга 

1131