21 квітня 2017 року, відбувся круглий стіл за темою «Проблемні питання в частині дотримання адвокатами вимог щодо забезпечення здійснення правосуддя під час розгляду справ різних категорій».

21 квітня 2017 року, відбувся круглий стіл за темою «Проблемні питання в частині дотримання адвокатами вимог щодо забезпечення здійснення правосуддя під час розгляду справ різних категорій».

 

 

 

 

 

 

 

 

Від імені адвокатів Харківської області, щиро дякуємо Голові Апеляційного суду Харківської області Колтуновій А.І. за залучення представників адвокатського корпусу  у проведенні «Круглого столу», який відбувся 21 квітня 2017 року, за темою «Проблемні питання в частині дотримання адвокатами вимог щодо забезпечення здійснення правосуддя під час розгляду справ різних категорій».

У заході взяли  участь:

  1. Голова Ради адвокатів Харківської області – Гайворонська В.В.;

  2. Представник Харківської області у Вищій Кваліфікаційно-дисциплінарній Комісії адвокатури – Тарасова Ася Миколаївна;

  3. Заступник Громадської організації «Харківська обласна колегія  адвокатів» - Чобітько Ігор Вікторович;
  4. Голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області - Глухачева Людмила Яківна;
  5. Заступник Голови дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області - Маслова Олена Григоріївна.
  6. Член дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області - Шевердін Максим Михайлович;
  7. Член дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області - Перепелиця Ірина Іванівна; та інші

Були обговорені питання пов'язані з ухвалами на обшук робочіх місць адвокатів, неявки адвокатів у засідання, несвоєчасну явку адвокатів у засідання, в процесі обговорення дійшли згоди щодо можливості попередження електронним листом до суду, або дзвінком до канцелярії суду і можливим перенесенням часу засідання в той самий день на який воно призначено на інший час, за умови повної явки осіб.

 

 

 

 

1267