Інформація щодо діяльності Борбунюка О.В. при ГР ГУ ДФС в Харківській обл. за 2017 р

Інформація щодо діяльності Борбунюка О.В. при ГР ГУ ДФС в Харківській обл. за 2017 р

 

 

 

 

 



Інформація щодо діяльності Борбунюка О.В. при ГР ГУ ДФС в Харківській обл. за 2017 р.:


1. Відповідно до Наказу ГУ ДФС у Харківській області від 03.04.2017 року № 1312 "Про створення Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при ГУ ДФС у Харківській області О.В. Борбунюк включено до відповідної ініціативної групи. (Наказ додаємо, джерело: http://kh.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/povidomlennya/291770.html)

2. Голова Комітету з питань митної справи О.В. Борбунюк прийняв участь в обговоренні податкових та митних питань, взаємодії з представниками громадських обєднань, пошук шляхів співпраці, ці та інші питання під час розширеного засідання комітету з питань митної справи Громадської ради при ГУ ДФС у Харківській області 23.03.2017 р.


Такі важливі теми обговорювали виступаючі - очільник фіскальної служби Харківщини Микола Рибаков, керівник Харківської митниці ДФС Андрій Танцеров, голова бюджетної комісії Харківської обларади Людмила Немикіна, голова Громадської ради Ігор Суханов та голова комітету з питань митної справи Олександр Борбунюк.
Головним питанням, яке зібрало присутніх, стало обговорення співпраці задля розвитку регіону. А це наповнення бюджету в першу чергу, і вжиття усіх заходів, що цьому сприяє. Так, Микола Рибаков проінформував присутніх щодо виконання бюджетних призначень та запевнив про їх позитивну динаміку та стабільність. Андрій Танцеров в свою чергу ознайомив присутніх з митними новаціями, зокрема щодо перерахування частини перевиконання планових надходжень до місцевої скарбниці. Серед митних питань до інформації громадськості було доведено питання захисту прав інтелектуальної власності та експортного контролю.

Подякувала від імені територіальних громад Харківщини Людмила Немикіна, підкресливши, що усі, і органи влади, і громадськість, працюють на загальну справу – забезпечення економічної стабільності та розвитку області.
Затверджено лист - звернення до голови Харківської обласної ради.
Крім того, під час засідання було обговорено ряд організаційних заходів і робочих питань комітету з питань митної справи та Громадської ради. Підсумком зустрічі стала домовленість щодо подальшої співпраці з усіх зазначених питань. (Лист додаємо, фото та джерело: http://kh.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/povidomlennya/290518.html).

3. Борбунюк О.В., Голова Комітету з питань митної справи, прийняв участь у засіданні Правління Громадської ради при ГУ ДФС у Харківській обл. Борбунюк О.В. представив до уваги Правління проект листа до Голови Харківської обласної ради та прийняв участь в обговоренні інших нагальних питань роботи ГР та правління ГР зокрема. (Протокол додаємо, джерело: http://kh.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/materiali-zasidan-/285948.html).

816