3-4 лютого розпочато засідання РАУ м. Харків

3-4 лютого розпочато засідання РАУ м. Харків

 3 і 4 лютого у м. Харків відбудеться перше у новому році засідання Ради адвокатів України.

До порядку денного внесено блок питань, присвячених останнім змінам податкового законодавства, які стосуються адвокатської діяльності та адвокатського самоврядування.

Під час засідання будуть розглянуті аспекти поточної діяльності регіональних органів адвокатського самоврядування, зокрема будуть представлені підсумки роботи спеціальної тимчасової комісії з перевірки діяльності органів адвокатського самоврядування міста Києва та інформація про роботу КДКА Київської області. РАУ також розгляне питання призначення конференцій адвокатів у декількох регіонах.

На засіданні також буде обговорено напрацювання спеціальних тимчасових комісій з підготовки проектів Положення про робоче місце адвоката та Положення про ведення адвокатського досьє. До питань, що направлені на посилення захисту прав адвокатів та адвокатського самоврядування, належить і внесене до порядку денного питання щодо неприпустимості будь-яких проявів тиску і посягань на компетенцію Ради адвокатів України та надання правової оцінки її рішенням.

РАУ також планує схвалити рішення про проведення Всеукраїнського футбольного турніру серед адвокатів та участь всеукраїнської футбольної команди адвокатів у Чемпіонаті Європи серед адвокатів.

Засідання Ради адвокатів України відбудеться за адресою м. Харків, Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого вул. Пушкінська, 106

 

4 лютого засідання розпочнеться о 10:00.

1759