29.11.2016 члени Ради адвокатів Харківської області Мороз С.В. та Корнева О.С. провели лекцію

29.11.2016 члени Ради адвокатів Харківської області Мороз С.В. та Корнева О.С. провели лекцію

 

 

 

 

 

 

 

 29.11.2016 члени Ради адвокатів Харківської області Мороз С.В. та Корнева О.С. провели лекцію на тему "Професія адвокат" для студентів юридичного факультету університа ім. Каразіна

 

Сьогодні у межах розширення співпраці Каразінського університету з фахівцями-практиками та з метою налагодження тісних зв’язків юридичного факультету з роботодавцями, відбулася плідна інформаційна зустріч з представниками юридичних установ Харкова у контексті розгляду питань, присвячених специфіці юридичної професії, кар’єрним можливостям та перспективам подальшого працевлаштування студентів та випускників факультету.

На зустрічі були присутні студенти 1–6-х курсів юридичного факультету, викладачі та представники адміністрації факультету, та гості — Сергій Вікторович Мороз (адвокат, кандидат юридичних наук, керуючий партнер Адвокатського об'єднання «Мороз і Партнери»); Ольга Сергіївна Корнева (адвокат, Секретар Ради адвокатів Харківської області); Наталія Владиславівна Саутенко (Голова Консультативно-методичної ради з питань нотаріату при Головному територіальному управлінні юстиції у Харківській області, член Комісії з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Нотаріальної Палати України); Ігор Миколайович Чуб (начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури Харківської області, старший радник юстиції).

Запрошені фахівці захоплено розповіли про те, як свого часу здійснили свій професійний вибір, про переваги юридичного фаху та вимоги до набуття права на заняття адвокатською, прокурорською та нотаріальною діяльністю.

Студенти зацікавлено ставили гостям запитання і отримували на них вичерпні відповіді.

2511