Адвокату, члену Ради адвокатів Харківської області погрожували розправою

Адвокату, члену Ради адвокатів Харківської області погрожували розправою

04 жовтня 2016 року, в день до офісу адвоката, секретаря Ради адвокатів Харківської області Корнєвої Ольги Сергіївни увірвався невідомий, довго вимагав у співробітників офісу повідомити де адвокат Корнєва і повідомив, що хоче з нею розквитатися. На прохання співробітників покинути приміщення, він дістав ніж і почав погрожувати, вступив з ними у відкритий конфлікт, обіцяючи всіх вбити. Демонстрував сумку з ножами, якими він нібито вже вбивав. Співробітники офісу адвоката Корнєвої О.С. викликали на допомогу охорону сусіднього офісу, після того як прийшли чоловіки — він пішов. Далі цей чоловік був затриманий і доставлений в Ленінський відділ поліції, до ночі адвокати Харкова чергували під Ленінським РВ. 

Рада адвокатів Харківської області висловлює слова подяки всім небайдужим, також вдячна поліцейським за справедливе процесуальне рішення (затримання підозрюваного в порядку ст 208 ККУ)

06.10.2016 слідчий суддя Ленінського районного суду м. Харкова обрав для особи, яка погрожувала нашій колезі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк у 60 днів.

Голова Ради адвокатів Харківської області Гайворонська В.В. та члени РАХО, члени Комітету захисту прав адвокатів висловлють слова щирої подяки за високий рівень професійності співробітникам поліції Ленінського РО, Ленінському районному суду м. Харкова за справедліві процесуальні рішення!

1960