Всеукраїнський турнір "Адвокатська співдружність 2016"

Всеукраїнський турнір "Адвокатська співдружність 2016"

Адвокатське об’єднання «Адвокатська фірма «Мороз і Партнери» проводить Всеукраїнський турнір з міні-футболу «Адвокатська співдружність 2016». 

Відкрила Всеукраїнський турнір з міні-футболу "Адвокатська співдружність 2016" шановна Лідія Павлівна Ізовітова — Голова Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів України, з привітальним словом виступили Голова Ради адвокатів Харківської області Гайворонська В.В., Голова відділення АПУ в Харківській області Шевердін Максим, та представник прокуратури Харквської області Лялюк Валерій

 

 

Це відкритий непрофесійний спортивний захід серед широкого кола зацікавлених юристів, адвокатів, суддів та працівників прокуратури.
Змагання проводяться за підтримки Генерального спонсору АО «АФ «Мороз і Партнери», з метою встановлення дружніх контактів між представництвами, професійними об’єднаннями, організаціями, колективами адвокатів та правників з різних регіонів України, створення умов для неформального спілкування колег.

Щиро запрошуємо до Всеукраїнського турніру з міні-футболу «Адвокатська співдружність 2016» 24 вересня 2016 року об 11 год. 30 хв. за адресою: м. Харків, Білгородське шосе, 1-А (за рестораном «Шервуд»). 


Участь у змаганнях з міні-футболу Всеукраїнський турнір "Адвокатська співдружність 2016" братимуть команди:

— адвокатів Адвокатське Об'єднання "Мороз і Партнери";
— адвокатів міста Києва;
— адвокатів Київської області;
— адвокатів міста Рівне;
— адвокатів міста Львів;
— адвокатів м. Запоріжжя;
— працівників Голосіївського суду м. Києва;

— працівників прокуратури Харківської області.

З повагою, 
Керуючий партнер 
АО «АФ «Мороз і Партнери»
С.В. Мороз

1134