01 червя 2016 року у приміщенні Ради адвокатiв Харкiвської області вiдбулося пiдписання меморандуму про спiвпрацю

01 червя 2016 року у приміщенні Ради адвокатiв Харкiвської області вiдбулося пiдписання меморандуму про спiвпрацю

 Шановні колеги!


01 червя 2016 року у приміщенні Ради адвокатiв Харкiвської області вiдбулося пiдписання меморандуму про спiвпрацю мiж благодійною організацією «Благодійний фонд «Право на захист» та 
Першим Харківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги ,Третім Харківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги ,Радою адвокатів Харківської області, Харківським регіональним відділенням всеукраїнської громадської організації «Спілка адвокатів України», Адвокатським об’єднанням «Харківська обласна колегія адвокатів» .

Сторони уклали меморандум з метою співпраці в наданні безоплатної правової допомоги в громадах на основі взаємних інтересів щодо розбудови сталої системи правової допомоги.

З нагоди цієї урочистої події, хочу привітати всіх членів Адвокатського об’єднання «Харківська обласна колегія адвокатів». Також хочу висловити слова надії, що адвокати ХОКА, здійснюючи свою професійну діяльність, усвідомлюючи важливість в об’єднанні волі Сторін меморандуму на спільну працю, будуть на високому рівні надавати правову допомогу для найбільш вразливих внутрішньо переміщених і постраждалих від конфлікту осіб у Східній Україні.
З повагою,

Член Президії АО «Харківська обласна колегія адвокатів»
І.Чобітько

 

953