Розпочалася атестація працівників національної поліції Харківської області.

Розпочалася атестація працівників національної поліції Харківської області.

Розпочалася атестація працівників національної поліції Харківської області.

Перший етап вже відбувається: в м. Києві проходить тестування керівного складу ГУ НП Харківської області, в рамках якого 31 травня і 1 червня будуть проведені засідання атестаційних комісій.

Кандидати до призначення на керівні посади ГУ НП Харківської області, начальників управлінь та їх заступників, начальників районних відділів, які пройшли професійне тестування та іспити, також мають бути схвалені та затверджені представниками громадськості, до яких увійшли представники громадських і благодійних об'єднань і організацій, засобів масової інформації, а також адвокатури Харківського регіону, яка представлена учасником Комітету захисту прав адвокатів РАХО, адвокатом Житнім О.О.


Наступні етапи атестації працівників нижчих ланок НП Харківської області мають розпочатися наприкінці червня і будуть проведені в м. Харкові.


Шановні колеги, якщо ви маєте інформацію, яка може бути корисною в роботі атестаційних комісій, в тому числі щодо вчинення працівниками міліції, які атестуються до поліції, протиправних діянь або їх непрофесійної поведінки, просимо повідомити про такі факти на адресу РАХО, із прикладенням, за наявності, документів, що їх підтверджують.

Переглянути список співробітників Головного управління Національної поліції у Харківській області до проходження атестування можна ТУТ. і ТУТ

 

 

 

1861