1 квітня 2016 року відбудеться турнір з шахів

1 квітня 2016 року відбудеться турнір з шахів

Шановні адвокати — поціновувачі шахів, запрошуємо до змаганнь

Проведення турніру з шахів присвяченій 25 річниці утворення господарських судів України


Цілі та завдання
Турнір з шахів присвяченій 25 річниці утворення господарських судів України (далі за текстом – Турнір з шахів) проводиться з метою:

  • широкого залучення працівників правоохоронних органів до занять фізичною культурою та спортом;
  • подальшого розвитку шахів та їх популяризації в державі;
  • підвищення рівня майстерності.
  •  

1. Строки і місце проведення змагань

Турнір з шахів проводиться 1 квітня 2016 року в м. Харкові за адресою: Держпром, пл. Свободи. 5, 8 під’їзд в приміщенні господарського суду Харківської області (3 поверх, кімн. 326).


2. Організація та керівництво проведенням змагань

Керівництво організацією та проведенням змагання здійснюється господарським судом Харківської області.
Відповідальність за підготовку місць і безпосереднє проведення змагання покладається на господарський суд Харківської області.


3. Учасники змагань

До участі у турнірі з шахів допускаються: адвокати, працівники Територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області, судді та працівники апаратів судів м. Харкова та Харківської області та правоохоронних органах, що працюють на день проведення турніру у вказаній установі, завчасно подали заявку та зареєстровані до участі в Турнірі з шахів.
Підтвердженням для допуску на змагання є посвідчення судді, працівника апарату, правоохоронного органу або копія наказу про призначення на посаду.
Змагання проводяться за наступною системою: учасники турніру з шахів розбиваються на групи та здійснюють одну гру з кожним іншим учасником групи, переможці в групу грають між собою для визначення призового місця. Система гри може бути змінена у зв’язку зі збільшенням або зменшенням учасників.
Контроль часу: 15 хвилин кожному учаснику.


4. Характер заходу

Змагання проводяться відповідно до Правил спортивних змагань з шахів.


5. Програма проведення змагань

14:30 — 15:00 — реєстрація учасників
15-00 – 17-30 Змагання
17-30 – 18-00 Нагородження переможців, закриття змагань


6. Безпека та підготовка місць проведення змагань

Підготовка місць проведення змагань здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів".


7. Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників

Витрати на організацію та проведення Турніру з шахів здійснюються за рахунок господарського суду Харківської області у межах затвердженого кошторису та за рахунок коштів учасників змагань.
Витрати на відрядження учасників змагань (проїзд до місця змагань і зворотно, розміщення, харчування, добові, збереження заробітної плати) здійснюється за рахунок учасників змагань та відряджуючої організації.


8. Організаційні питання

З усіх питань організаційного характеру можна звертатись до заступника керівника апарату господарського суду Харківської області Гаєвського Анатолія Станіславовича за тел. (057) 705-30-87, (063) 740-79-60.

801