15 березня 2016 ААУ та РАХО провели тренінг

15 березня 2016 ААУ та РАХО провели тренінг

 

 

 

 

 

 

EU Project "Support to Justice Sector Reforms in Ukraine" спільно з партнерами Відкритий Суд, Асоціація адвокатів України, Радою адвокатів Харківської області обговорювали сьогодні у Харкові можливості та виклики здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відеотехнологій. Дякуємо всім хто прийшов і всім хто долучився до організації цього заходу. Наразі прямуємо до Києва, але обіцяємо відвідати інші регіони з такими ж ініціативами ‪#‎Kharkiv‬

Відео запис програма ОТБ "Про закон"

 

ТРЕНІНГ:

Здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відеотехнологій
Асоціація адвокатів України та Рада адвокатів Харківської області провели ТРЕНІНГ: "Здійснення адвокатської діяльності в епоху цифрових та відеотехнологій".


Дата проведення: м. Харків: 15 березня 2016.
Місце проведення: Готель "
Харків" 61022, пл. Свободи,7. (великий конференц зал)
Час проведення: 11:30 -16:45

Мета заходу: презентація сили впливу, переваг та недоліків доступних у мережі Інтернет відео записів судових засідань на здійснення адвокатами своєї професійної діяльності.

ПРОГРАМА

Доповідачі:

Леонід Лазебний, адвокат, головний редактор журналу «Адвокат».

Станіслав Батрин: к.ю.н., засновник і Директор ГО «Відкрита Україна» (Проект «Відкритий Суд»), заступник Голови ГО «Громадська Комісія з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні», Голова ЮФ «Lions Litigate» та Української бізнес-палати.
Марк Сегал, адвокат (Філадельфія, США), головний експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», міжнародний консультант із двадцяти дворічним досвідом роботи в сфері верховенства права у всьому світі.

Оксана Цимбрівська, національний експерт Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні». З 2010 по 2013 р працювала спеціалістом з правових питань в проекті міжнародно-технічної допомоги «Реформуванння кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», що впроваджується за фінансової підтримки уряду Канади. Попередній досвід роботи також включає роботу в арбітражній практиці юридичної фірми „Марістри” і роботу у якості помічника адвоката. Пані Цимбрівська отримала ступінь Магістра права в Львівському університету ім. Івана Франка, та являється здобувачем наукового ступеня кандидата наук у сфері міжнародного права. Також вона отримала ступінь магістра права (LL.M) з міжнародного і європейського права в Університеті Амстердам (Нідерланди).

Додаткову інформацію щодо заходу Ви можете отримати в Секретаріаті ААУ за тел.: +38(067) 441-10-27,+38(067)-501-56-10, або електронною поштою: seminar@uaa.org.ua

 

1427