Конкурс «Адвокати Харківщини - 2015»

Конкурс «Адвокати Харківщини - 2015»

  Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2015»

Нагородження переможців та лауреатів відбудеться 19 грудня 2015 року

УМОВИ ПРОФЕСІЙНОГО КОНКУРСУ
«Адвокати Харківщини - 2015»

Номінації конкурсу:
«Адвокат року - 2015» - вручається адвокату, який досяг високої професійної майстерності, має найкращі риси, притаманні адвокатської професії, і має значні професійні досягнення у 2015 році.
«За високий професіоналізм» - вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у 2015 році.
«За кращий захист» - вручається адвокату, який спеціалізується на веденні кримінальних справ, є відомим фахівцем у галузі захисту прав людини, висококваліфіковано відстоював правову позицію в кримінальних справах (необхідно представити на конкурс фабулу кримінальної справи, копії процесуальних документів адвоката, вироку або результат по справі - П.І.Б. клієнта можна не вказувати).
«За міжнародний захист прав людини» - вручається адвокату, який спеціалізується у веденні справ в міжнародних інстанціях, надає правову допомогу іноземним громадянам, надає і захищає права українських громадян за кордоном.
«Краще адвокатське об'єднання, адвокатське бюро» - вручається за найкраще обладнання робочого місця та організацію робочого процесу.
«За ораторське мистецтво» - вручається адвокату за кращу судову промову (на конкурс подається текст судової промови).
«За надання безоплатної правової допомоги» - вручається адвокату, який виконав значний обсяг безоплатної правової допомоги громадянам.
«Метру адвокатури» - вручається відомому адвокату, який понад 30 років займається адвокатською діяльністю, користується заслуженим авторитетом в юридичних колах Харківщини і України в цілому.
«Молодому адвокату за успіхи в адвокатській діяльності» - вручається адвокату, вік якого не більше 35 років (стаж адвокатської роботи - до 5 років), який придбав авторитет серед колег якісним виконанням професійної діяльності і приймає участь у громадській, науковій або публіцистичній діяльності.

«За видавничу діяльність для адвокатів» - вручається адвокату, який плідно займається виданням спеціальної літератури, публікує свої статті у різного роду правових виданнях.
«За активну законотворчу роботу» - вручається адвокату (або авторському колективу), який бере активну участь у підготовці законопроектів, рецензуванні та їх обговоренні.
«Адвокат - громадський діяч року» - вручається адвокату, який бере активну участь у громадській діяльності, і досяг в цьому значних успіхів.

Пропозиції з приводу кандидатів для нагородження просимо надсилати до 01.12.2015 року до Комітету з нагород та заохочень адвокатів при Раді адвокатів Харківської області за адресою: 61052, м. Харків, вул. Полтавський шлях, 9 або на електронну пошту:
arina.chilutyan@gmail.com

 

1337