Відбулося чергове засідання комітету захисту прав адвокатів

Відбулося чергове засідання комітету захисту прав адвокатів

Комітет захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності ПРИ РАДІ АДВОКАТІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28 липня 2015 року о 16-00 год. відбулось чергове засідання Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при Раді адвокатів Харківської області, за адресою м. Харків, вул. Полтавський шлях, буд. 9 (Рада адвокатів Харківської області).
У засіданні взяли участь члени Комітету: адвокати та помічники адвокатів.
Також на засіданні були присутні адвокати, які звернулися до Комітету із заявами про порушення їхніх професійних прав та гарантій адвокатської діяльності.

У межах порядку денного було розглянуто заяву адвоката, який виявив бажання бути членом Комітету. Так, рішенням Комітету до його складу було прийнято ще одного адвоката.

Комітетом було розглянуто одне усне звернення та дві заяви адвокатів щодо порушення їхніх професійних прав та гарантій адвокатської діяльності.
За результатом розгляду всіх звернень були прийняті рішення, копії яких отримають заявники.

Окрім питань порядку денного Комітетом було прийнято рішення про виключення із складу членів Комітету, які тричі не з’являються на засідання Комітету без поважних на те причин.

У разі неможливості прибуття на чергове засідання Комітету з поважних причин — прохання попереджати заздалегідь про це секретаріат Комітету. Звернутися можна шляхом направлення листа на електронну адресу Комітету: kom.zahysty.advokativ.kh@gmail.com, або зателефонувавши будь-кому із членів Комітету.

Всі розглянуті заяви про порушення професійних прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності зафіксовані у РЕЄСТРІ ОБЛІКУ ЗВЕРНЕНЬ АДВОКАТІВ ЩОДО ПОРУШЕННЯ ЇХНІХ ПРАВ ТА ГАРАНТІЙ АДВОКАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.  

Порядок денний

засідання Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при Раді адвокатів Харківської області

 

28 липня 2015 року м. Харків

 

/> /> />

з/п

Питання, що розглядатиметься

Доповідач

  1.  

 

Включення до складу Комітету осіб, що виявили бажання стати членами Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при Раді адвокатів Харківської області

 

С.В. Мороз

  1.  

Розгляд заяви про порушення професійних прав адвоката Попенка Дмитра Вікторовича

О.О. Борбунюк

  1.  

Розгляд заяви про порушення професійних прав адвоката Клименка Олексія Костянтиновича

С.В. Мороз

  1.  

 

Обговорення правової позиції Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при Раді адвокатів Харківської області щодо подій, що мали місце під час проведення обшуку у приміщенні за адресою м. Харків, вул. Морозова, 7 за участю захисника Мозгового М.В., представників Комітету та Ради адвокатів Харківської області

 

І.І. Невинний

  1.  

Різне

 

 

Голова Ради Комітету ___________________ С.В. Мороз

2236