25 грудня 2014 року відбудуться збори адвокатів, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова.

25 грудня 2014 року відбудуться збори адвокатів, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова.

О Г О Л О Ш Е Н Н Я


До уваги адвокатів, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова! У четверг, 25 грудня 2014 року о 9.00 в конференц-залі офісу адвокатського об'єднання “КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ”, розташованому за адресою: місто Харків, проспект Московський, 96 - А, 7 під'їзд, офіс 188 , відбудуться збори адвокатів, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова.

Порядок денний зборів:

1. Доповідь делегатів Конференції адвокатів Харківської області від 29 жовтня 2014 року від Комінтернівського району м. Харкова про підсумки роботи Конференції;
2. Доповідь делегатів Конференції адвокатів Харківської області від 13 листопада 2014 року від Комінтернівського району м. Харкова про підсумки роботи Конференції;
3. Доповідь делегата III З’їзду адвокатів України, члена Ради адвокатів Харківської області Дроздова О.М. – відповідального за проведення зборів адвокатів, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова, по висуванню та обранню делегатів на конференції адвокатів Харківської області від 29.10.2014р. та 13.11.2014р. – про підсумки роботи III З’їзду адвокатів України.

Запрошуються всі адвокати, що здійснюють свою діяльність на території Комінтернівського району м. Харкова!
Особа, відповідальна за проведення зборів: член Ради адвокатів Харківської області Дроздов Олександр Михайлович.

847