Відбувся тематичний семінар на тему: «Європейська соціальна хартія (переглянута): практика застосування в Україні»

Відбувся тематичний семінар на тему: «Європейська соціальна хартія (переглянута): практика застосування в Україні»

 Сьогодні 6 грудня 2014 р. Офіс Ради Європи в Україні у рамках спільного проекту між Європейським Союзом та Радою Європи та у співпраці з Національною асоціацією адвокатів України та юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка проводять тематичний семінар на тему: «Європейська соціальна хартія (переглянута): практика застосування в Україні» для представників неурядових організацій, правозахисників та адвокатів у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
На семінарі розглядаються наступні теми: застосування Хартії у державах-членах Ради Європи, які ратифікували Хартію, захист соціальних прав через призму Хартії та можливості застосування Хартії судами, юристами та державними органами України, практичні питання ведення справ за статтею Е Хартії (про заборону дискримінації), тощо.
Учасником цього семінару, а саме доповідачем є Дроздов Олександр Михайлович (Національний експерт України, адвокат, Голова Науково- консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України , Представник адвокатів Харківської області в Раді адвокатів України, к.ю.н , доцент). Також учасниками є Пані Данута Вішневська-Сазалс ( Департамент Європейської Соціальної Хартії, Рада Європи) , Пані Наталія Попова ( Міністерство соціальної політики України) , Пані Наталія Бокадоро ( к.ю.н., незалежний експерт).

1782