18.11.2014 відбулося позачергове засідання Секції № 1

18.11.2014 відбулося позачергове засідання Секції № 1

 

Відбулося позачергове засідання Секції № 1 з прав людини, конституційного права, кримінального права та процесу та підвищення кваліфікації адвокатів при Раді адвокатів Харківської області

 


18 листопада 2014 о 09:00 год. в конференц-залі офісу адвокатського об'єднання «КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ», розташованому за адресою: м Харків, проспект Московський, 96 - А, 7 під'їзд, офіс 188, відбулося позачергове засідання Секції № 1 з прав людини, конституційного права, кримінального права та процесу та підвищення кваліфікації адвокатів при Раді адвокатів Харківської області.

У засіданні взяли участь 10 осіб, серед яких адвокати, помічники і стажисти адвокатів.

На засіданні Секції № 1 були обговорені та розглянуті ряд актуальних питань щодо шляхів забезпечення і здійснення гарантій адвокатської діяльності та захисту прав адвокатів, зокрема: з оподаткування адвокатської діяльності; по неправомірному використанню статусу адвоката, організаційних форм адвокатської діяльності, символіки адвокатського самоврядування, розміщення, поширення будь-яким способом і формою недостовірної інформації про це; за чітким регламентуванням і закріпленням в чинному кримінальному процесуальному кодексі прав адвоката, а також були розглянуті інші проблемні аспекти з цих питань.

За результатами обговорення учасниками Секції № 1 були розроблені та внесені відповідні пропозиції.

Також нагадуємо, що чергове засідання Секції № 1 відбудеться 4 грудня 2014 о 09.30 год., В конференц-залі офісу адвокатського об'єднання «КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ», розташованому за адресою: м Харків, пр. Московський, 96 - А, 7 під'їзд, офіс 188. Про теми, які будуть обговорюватися 4 грудня 2014 на черговому засіданні Секції № 1 буде повідомлено додатково.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатися до участі в засіданнях Секції № 1 і до обговорення низки важливих для адвокатської спільноти питань, а також висловлювати свої пропозиції з метою подальшого їх обговорення на засіданнях Секції № 1.

 

 

932