30 жовтня 2014 року Проведено збори адвокатів Комінтернівського району м.Харкова

30 жовтня 2014 року Проведено збори адвокатів Комінтернівського району м.Харкова

 Проведено збори адвокатів Комінтернівського району м.Харкова з питання обрання делегатів на Конференцію адвокатів Харківської області

30 жовтня 2014 року о 8.00 за адресою: м. Харків, просп. Московський, б. 96-а, на виконання Рішення Ради адвокатів Харківської області №145 від 24.10.2014 року «Про скликання конференції адвокатів Харківської області, затвердження Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів Харківської області, Регламенту конференції адвокатів Харківської області та квоти представництва» з метою реалізації положень Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» від 5 липня 2012 року і обрання делегатів III З’їзду адвокатів України та представника адвокатів Харківської області в складі Ради адвокатів України.

Збори відкрив представник Ради адвокатів Харківської області адвокат О.М. Дроздов. Головою зборів було обрано адвоката Ю.В. Булавінову, секретарем — адвоката О.М. Волощенко, лічильну комісію очолив адвокат Б.С. Чернишов. Делегатами на Конференцію адвокатів Харківської області зборами адвокатів від Комінтернівського району м. Харкова обрані адвокати:
- Прокопенко І. В.
- Головков О.М.
- Гончаров М. С.
- Каткова А. Г.

Крім того, з метою забезпечення належного представництва адвокатів Комінтернівського району м. Харкова на Конференції та заміни в разі неможливості обраних делегатів взяти участь в Конференції, зборами було прийнято рішення про обрання двох додаткових делегатів — адвокатів:
- Лайкова М. С.
- Чернишов Б.С.

930