19 грудня 2013 року відбулося урочисте святкування Дня адвокатури!

19 грудня 2013 року відбулося урочисте святкування Дня адвокатури!

19 грудня 2013р. відбулося урочисте святкування Дня адвокатури!

Рада адвокатів та КДК адвокатури Харківської області привітали адвокатів, стажистів, помічників адвокатів м. Харкова та Харківської області з Днем адвокатури!

19 грудня 2013р з нагоди святкування Дня адвокатури, у приміщенні Харківського державного академічного російського драматичного театру ім. Пушкіна, відбулися урочисті збори адвокатів Харківщини. Голова Ради адвокатів Харківської області Гайворонська Вікторія Валентинівна, Голова КДКА Харківської області Глухачева Людмила Яківна, заступник Голови Ради адвокатів Харківської області Гунченко Олександр Вадимович, голова Харківської обласної Комісії адвокатури VI скликання Стаматіна Марина Владиславівна привітали адвокатів з професійним святом, побажали натхненної та плідної праці, успіхів і творчого натхнення. З нагоди дня адвокатури та в рамках конкурсу "Адвокати Харківщини 2013"

Харківська обласна державна адміністрація відзначила адвокатів грамотами та подяками. Харківська обласна рада відповідно до розпорядження «Про нагородження відзнаками Харківської обласної ради» за сумлінну працю, захист конституційних прав громадян і зміцнення законності, високий професіоналізм та з нагоди дня адвокатури, нагороджувала грамотами та подяками. 

Харківська міська рада відначила адвокатів грамотами та подяками,  Національна асоціація адвокатів України В особі голови Ізовітової Л.П. нагороджувала орденами «Видатний адвокат України» та подяками. Спілка адвокатів України В особі президента Ізовітової Л.П. нагороджувала медалями «За заслуги у розвитку адвокатури», за видатні особисті заслуги у громадській діяльності по становленню і розвитку незалежної адвокатури України, підвищенню її правозахисної ролі у суспільстві, похвальними подяками та грамотами відзначила адвокатів Рада адвокатів Харківської області. Харківське регіональне відділення Всеукраїнської громадської організації

«Спілка адвокатів України» нагороджувала адвокатів за високий професіоналізм, сумлінну працю, спрямовану на захист конституційних прав громадян, зміцнення законності, відданість справі та з нагоди Дня адвокатури України. Грамотами нагороджувала Харківська обласної колегія адвокатів. Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Харківської області нагороджувала адвокатів Почесними грамотами за сумлінність у здійсненні професійних обов'язків, бездоганну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомі здобутки у професійній діяльності та за вміння знаходити спільну мову з людьми, висвітлювати і вирішувати основні проблеми адвокатської діяльності, та з нагоди Дня Адвокатури.

 

На честь дня адвокатури, для адвокатів Харківщини відбувся спектакль Мишеля Фермо «Двери хлопают», комедія в 2-х діях.

2437