04.10.2013 за адресою вул. Полтавський Шлях 9 відбувся захід «Залучення громадськості до участі у процесі запровадження системи безоплатної правової допомоги»

04.10.2013 за адресою вул. Полтавський Шлях 9 відбувся захід «Залучення громадськості до участі у процесі запровадження системи безоплатної правової допомоги»
Харківський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Радою адвокатів Харківської області, з газетою «Захист прав», з головним управлінням юстиції Харківської області,  провів захід запропонований Українською Фундацією правової допомоги у рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя» відповідно до грантових програм: «Залучення громадськості до участі у процесі запровадження системи безоплатної правової допомоги».
На заході була проведена презентація інформаційних стендів та інформаційно-друкованої продукції з підвищення обізнаності громадськості, щодо власних прав і обов’язків, та переваги судової реформи. Захід був проведений у приміщенні координаційного центру, директором координаційного центру з надання вторинної правової допомоги Гайворонською Вікторією Володимирівною, Жицькою Тетяною Георгіївною начальником відділу правової роботи, правової освіти та систематизації законодавства головного управління юстиції Харківської області, на місцях захід був проведений: заступником директора координаційного центру з надання вторинної правової допомоги міста Харкова, Кульковою Оленою Геннадіївною, адвокатом який надає безоплатну вторинну правову допомогу, тренером адвокатів, які надають вторинну правовому допомогу Старовойтовою Мариною Володимирівною, журналістами газети «Захист прав», та офіційного інтернет – порталу Ради адвокатів та КДКА Харківської області. 
 Аудиторія заходу була запрошена через офіційний інтернет – портал Ради адвокатів Харківської області та КДКА Харківської області, у приміщенні місцевого суду Ленінського району м. Харкова, в департаменті соціального захисту населення, в дільничному пункті міліції жовтневого району м. Харкова, серед студентів факультету музичного виховання. Організаторами заходу була проведена презентація стенду, роздана інформаційно - друкована продукція, усім охочім детально та в повній мірі була надана інформація щодо отримання безоплатної вторинної правової допомоги. У заході прийняли участь більше 300 осіб, що завітали до приміщення координаційного центру, а також всі особи які знаходились у місцях розповсюдження інформаційно-друкованої продукції.
 
 
 
1160