Конкурс «Адвокати Харківщини - 2023»

Конкурс «Адвокати Харківщини - 2023»

«Адвокат року — 2023» — вручається адвокату, який досяг високої професійної майстерності, має найкращі риси, притаманні адвокатської професії, і має значні професійні досягнення у 2023 році.

 

«Адвокат волонтер — 2023» — вручається адвокату, за активну благодійну діяльність та вагомий внесок у реалізацію волонтерських ініціатив зі збору коштів на потреби сил оборони України

 

«Адвокат — громадський діяч року» — вручається адвокату, який бере активну участь у громадській діяльності, і досяг в цьому значних успіхів.

 

«Адвокат захисник військовослужбовців та членів їх сімей» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Кримінальне право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у кримінальному праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Цивільне право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у цивільному праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Трудове право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у трудовому праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Податкове право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у податковому та фінансовому праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Земельне право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у земельному праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Адміністративне право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у адміністративному праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Міжнародне право, право ЄСПЛ» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у міжнародному праві та праві ЄСПЛ у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Корпоративне право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у корпоративному праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Авторське право» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у авторському праві у 2023 році.

 

«Адвокат року у галузі Ораторське мистецтво» — вручається адвокату, який завдяки своїм напрацюванням просуває вміння досконало говорити до групи людей, структуровано та виважено подавати інформацію, складати промови та виступи адвоката.

 

«За кращий захист» — вручається адвокату, який спеціалізується на веденні кримінальних справ, є відомим фахівцем у галузі захисту прав людини, кваліфіковано відстоював правову позицію в кримінальних справах (необхідно представити на конкурс фабулу кримінальної справи, копії процесуальних документів адвоката, вироку або результат по справі — вказати № справи).

 

«За просвітницьку діяльність» — вручається адвокату, який приймає активну участь в якості лектора для науково практичних заходах для адвокатів.

 

«За вклад у розбудову адвокатури Харківщини» — вручається адвокату (або колективу), який бере активну практичну участь у житті юридичної спільноти, захисту прав та гарантій адвокатської діяльності, активної просвітницької діяльності

 «Адвокат - митець року поет» — вручається адвокату, який завдяки своїм творчим здібностям вносить значний вклад у культурне життя адвокатської спільноти декларуючі власні вірші

 «Адвокат - митець року художник»  вручається адвокату, який завдяки своїм творчим здібностям вносить значний вклад у культурне життя адвокатської спільноти надаючи можливість бути дотичними до образотворчого мистецтва

Гугл форма для заповнення https://forms.gle/LJXvxVmXLTK3u9yx7

1224