Рада адвокатів Харківської області щиро вітає з професійним святом Днем адвокатури України!

Рада адвокатів Харківської області щиро вітає з професійним святом Днем адвокатури України!

Рада адвокатів Харківської області щиро вітає з професійним святом Днем адвокатури України!

Шановні адвокати Харківщини!! Дякуємо вам за сумлінну і плідну працю, спрямовану на захист конституційних прав громадян і зміцнення законності, відданість власній справі, високий професіоналізм, патріотизм, щире серце, значну і вагому допомогу в умовах венного стану!

Адвокатура – інституція, без якої неможлива розбудова правової держави, щоденний захист конституційних прав і свобод громадян, а без адвокатськоi наполегливості, компетентності неможливе встановлення істини та справедливості.

У цей святковий день щиро зичимо Вам та працiвникам очолюваних Вами колективiв міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успішного вирішення всіх складних і відповідальних завдань, які постають у повсякденній роботі, добробуту, гарного настрою, бадьорості та благополуччя, спільної для всіх ПЕРЕМОГИ!

Ваша фахова діяльність відіграє дедалі вагомішу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, сприяє у розвиткові України як демократичної та правової держави.

Саме від Ваших наполегливих зусиль залежить надійність правового захисту громадян, а відтак і збереження у суспільстві стабільності й громадського миру.

Прийміть побажання міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту та родинного тепла.

Бажаємо Вам, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені людською шаною, довірою громадян, повагою з боку колег та представників державних органів і сприяли подальшому зміцненню інституту адвокатури на благо та процвітання України.

Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас та ваші домiвки i родини, даруючи радощi, cолодощi, щастя, і надію!

Бажаємо Вам і надалі гідно реалізовувати місію адвокатської професії, служити верховенству права і закону, з гордістю носити почесне звання "Адвокат" 

588