Вітаємо з Днем десантно-штурмових військ ЗСУ!

Рада адвокатів Харківської області вітає З Днем десантно-штурмових військ ЗСУ усіх причетних!

"Ви – завжди перші! Ви там, де найважче. Ви пройшли особливий відбір і виснажливу підготовку. Саме тому ви є елітою війська і гордістю нації". "Загартовані у важких боях, ви дали гідну відсіч ворогу. Всі без винятку бригади наших Десантно-штурмових військ – легендарні. Я дякую кожному десантнику за службу, за вірність військовій присязі та клятві десантника". В. Залужний.

Вітаємо з Днем десантно-штурмових військ! "Сьогодні ми відзначаємо одне з особливих, мужніх та потужних свят нової української армії – День Десантно-штурмових військ Збройних сил України!

Дякуємо кожному, хто несе службу сьогодні. І схиляємо голову перед кожним, хто віддав за нашу незалежність найдорожче - своє життя"

День десантно-штурмових військ Збройних сил відзначається щорічно 21 листопада від 2017 року. Вперше свято було відзначене урочистою церемонією на Михайлівській площі у Києві за участю Президента України та військового командування. Тоді пройшла церемонія заміни блакитного берета на берети кольору maroon разом із новим беретним знаком. Були вручені штандарт командувача ДШВ, прапор роду військ і встановлений текст клятви десантника.

721