Звертаємося з проханням долучитися до роботи Благодійного фонду «Адвокатура Слобожанщини»

Звертаємося з проханням долучитися до роботи Благодійного фонду «Адвокатура Слобожанщини»

Рада адвокатів Харківської області висловлює слова вдячності колегам адвокатам, які стали на Захист Нашої Батьківщини!


     Ми пишаємося колегами, які вступили до лав ЗСУ, територіальної оборони, та долучилися до праці волонтерських фондів та активно беруть участь у роботі волонтерських груп.
    Ми пишаємося мужністю та героїзмом оборонців та визволителів Української Землі.
   В цей час всіх нас об’єднує не тільки наша професія, а глибока віра в непоборність сили духу нашого народу та всеосяжної любові до своєї землі, держави, батьків, дітей, рідних - всіх тих, за чиє щасливе майбутнє наші герої готові віддати найдорожче, що є у кожної людини - життя.
    Згуртованість та підтримка один одного – це запорука перемоги. Отже, ми знаємо та розуміємо які потреби є у наших захисників і намагаємося допомогти як кожен окремо власними силами, так і загальними, об’єднуючись у групи, команди, фонди.
      При Раді адвокатів Харківської області створений та успішно працює восьмий рік Благодійний фонд ГО Благодійний фонд «Адвокатура Слобожанщини» метою якого є підтримка адвокатів та членів їх родин. Наш фонд, поповнюється завдяки саме небайдужим адвокатам і за роки існування, фондом було надано допомогу понад 100 колегам, які потребували підтримки.
Сьогодні діяльність благодійного фонду спрямована саме на підтримку колег, які боронять нашу Землю ціною власного життя.
       Ми звертаємося до усієї адвокатської спільноти з проханням долучитися, при можливості, до роботи фонду. Наразі Благодійний фонд має запит від наших колег, які перебувають на передовій в забезпеченні засобами індивідуального захисту, технічними засобами тощо.
     Звіт про придбання будь-якого обладнання та використання грошей фонду, будуть публікуватися на сайті Ради адвокатів Харківської області безпосередньо після використання грошових коштів, з детальною інформацією щодо цілей та мети їх використання.
Ми сподіваємося на підтримку та спільну перемогу! Україна понад усе !

З повагою, Голова Ради адвокатів Харківської області
Гайворонська В.В.

Реквізити фонду:

Рахунок у гривні : 

БО БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ БЛАГОДIЙНА ОРГАНIЗАЦIЯ (Благодiйна органiзацiя)

 ЄДРПОУ 39361003

АТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 351533)рахунок: № UA623515330000026005052226447 (Поточний рахунок), валюта UAH (Українська гривня)

Рахунок у доларі: 

БО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД АДВОКАТУРА СЛОБОЖАНЩИНИ (Благодiйна органiзацiя)

ЄДРПОУ 39361003 

АТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 351533) 

рахунок: № UA273515330000026007015902740 (Поточний рахунок), валюта USD (Долар США)

 

748