Сертифікатна освітня програма «Цифрові технології та судово-адвокатська практика»

Сертифікатна освітня програма «Цифрові технології та судово-адвокатська практика»

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого у співпраці із Тренінговим центром Асоціації випускників Університету, Інститутом Цифрового Права та Радою адвокатів Харківської області оголошують набір на сертифікатну освітню програму «Цифрові технології та судово-адвокатська практика».

Це унікальна можливість для майбутніх та практикуючих адвокатів отримати системні знання у галузі  цифрових технологій у судово-адвокатській практиці від осіб, які безпосередньо працюють з такими технологіями – суддів, адвокатів, розробників законодавства у сфері віртуальних активів, тощо.

Впровадження інформаційних технологій у світлі проведених правових реформ створило передумови переходу від традиційних форм відправлення правосуддя до системи «Електронного правосуддя», що вимагає переосмислення та застосування комплексних підходів у вирішенні проблем правого, організаційного, технічного характеру, що виникають на практиці.

Освітня програма надає системні знання щодо впровадження досягнень науково-технічного прогресу, комп'ютерної техніки та інформаційних технологій у судочинство України. 

Програма розрахована на студентів юридичних навчальних закладів, практикуючих адвокатів та інших зацікавлених осіб.

Навчання проходитиме у форматі інтерактивних онлайн-лекцій.

  Структура курсу охоплює такі блоки:

•  Досвід застосування технологій, в тому числі з використанням штучного інтелекту у судовій, правоохоронній та адвокатській практиці.

• Загальна характеристика та актуальні проблеми застосування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС) в судовій та адвокатській практиці.

 •  Загальний огляд окремих технологій (штучний інтелект, блокчейн, Big Data and personal data, Internet of Everything) з точки зору практика-правника. 

 •  Місце адвоката у Legal Tech. Що робити, щоб обминути загрози та залишитися актуальним.

•   Робота  адвокатів з підсистемою «Електронний суд», електронними доказами та іншими сучасними інструментами цифровізації адвокатської діяльності;

• Інформаційна безпека застосування цифрових технологій у судовій та адвокатській практиці. Кіберзлочинність. Адвокатська таємниця. 

•.  Досвід застосування цифрових технологій у судової та адвокатської практиці в зарубіжних країнах.  

•.  Сучасні закордонні кейси за участю юридичних фірм та хакерів.

•. Поточне та перспективне законодавство України щодо обороту віртуальних активів.

•  Практика регулювання цифрових активів у світі.

•. Майбутнє професії адвоката з урахуванням останніх тенденцій (мегавселенні, суперкомп'ютери та квантові комп'ютери).

Програма складається з авторських тренінгів суддів, адвокатів та

інших осіб, що мають практичний досвід роботи у галузі цифрових технологій.

⌛  Загальна кількість годин складає – 28 годин.

Після завершення програми всім учасникам видається сертифікат, який надалі  буде враховуватися при відборі студентів для проходження практики у  найкращих юридичних фірмах.

Для проходження сертифікатної програми заповніть гугл форму: https://forms.gle/6zKpdCzpUCJCi1Vi9

За тиждень до початку ми відправимо реквізити для сплати навчання, після сплати Ви отримаєте посилання на зум-конференцію.

Детальну інформацію можна дізнатися за номером телефону 057-704-89-71 або за електронною поштою: training.centre@nlu.edu.ua

518