20.01.22р було проведено голосування з формування персонального складу Громадської ради АРМА

20.01.22р  було проведено голосування з формування персонального складу Громадської ради АРМА

Шановні колеги!

Відповідно до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»,  Національне агентство є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, що забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, та/або з управління активами, на які накладено арешт або які конфісковано у кримінальному провадженні.

Для забезпечення громадського контролю за діяльністю Національного агентства формується  Громадська рада при Національному агентстві. Порядок організації та проведення конкурсу з формування Громадської ради при Національному агентстві визначається постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2017 р. № 86.

20  січня 2022 року в період з 9-00 до 21-00 години через офіційний веб-сайт Національного агентства (www.arma.gov.ua)  було проведено відкрите рейтингове інтернет - голосування з формування персонального складу Громадської ради . Участь в інтернет - голосуванні може взяти будь-який громадянин, який проживає на території України та проголосувати не більш як за дев’ять кандидатів. Обраними до Громадської ради за результатами інтернет - голосування вважаються дев’ять кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів.

Від Харківщини до участі в голосуванні був допущений адвокат Чобітько Ігор Вікторович - член Національної асоціації адвокатів України, заступник голови Комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності  надання адвокатами безоплатної правової допомоги, утвореної  Радою адвокатів Харківської області та заступник голови Правління Громадської організації «Об’єднання адвокатів Харківська обласна колегія адвокатів».

838