Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2021»

Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2021»

Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2021»

Нагородження переможців та лауреатів відбудеться 17 грудня 2021 року

 

А також чекаємо на пропозиції про заохочення грамотами ХОС, ХМР, РАХО

 

Шановні адвокати! 

Пропозиції щодо нагородження, будуть прийматися до 20.11.21, пропозиції ви можете надсилати у довільній формі, вказуючи номінацію, ПІБ адвоката

 

Листи ми просимо Вас надсилати електронною поштою, на адресу radakharkov@gmail.com УВАГА!!! Будуть розглянуті лише листи з темою повідомлення: Пропозиція на конкурс.

 Ми просимо надсилати виключно електронні листи, враховуючи обмеження спричинені пандемією covid19

УМОВИ ПРОФЕСІЙНОГО КОНКУРСУ

«Адвокати Харківщини — 2021»

Номінації конкурсу:

«Адвокат року — 2021» — вручається адвокату, який досяг високої професійної майстерності, має найкращі риси, притаманні адвокатської професії, і має значні професійні досягнення у 2021 році.

«За високий професіоналізм» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у 2021 році.

«За кращий захист» — вручається адвокату, який спеціалізується на веденні кримінальних справ, є відомим фахівцем у галузі захисту прав людини, кваліфіковано відстоював правову позицію в кримінальних справах (необхідно представити на конкурс фабулу кримінальної справи, копії процесуальних документів адвоката, вироку або результат по справі — П.І.Б. клієнта можна не вказувати).

«Метру адвокатури» — вручається відомому адвокату, який понад 30 років займається адвокатською діяльністю, користується заслуженим авторитетом в юридичних колах Харківщини і України в цілому.

«Молодому адвокату за успіхи в адвокатській діяльності» — вручається адвокату, (стаж адвокатської роботи — до 5 років), який придбав авторитет серед колег якісним виконанням професійної діяльності і приймає участь у громадській, науковій або публіцистичній діяльності.

«За вклад у адвокатуру» — вручається адвокату (або авторському колективу), який бере активну участь у підготовці законопроектів, рецензуванні та їх обговоренні.

«Адвокат — громадський діяч року» — вручається адвокату, який бере активну участь у громадській діяльності, і досяг в цьому значних успіхів.

Пропозиції з приводу кандидатів для нагородження просимо надсилати на електронну пошту radakharkov@gmail.com

УВАГА!!! Будуть розглянуті лише листи з темою повідомлення:Пропозиція на конкурс.

Дякуємо!

1297