Вітаємо з Днем юриста України!

Вітаємо з Днем юриста України!

 Шановні адвокати Харківщини

Рада адвокатів Харківської області щиро вітає адвокатів, помічників адвокатів, стажистів адвокатів, майбутніх адвокатів та юристів Харківщини та України, з професійним святом, з Днем юриста України!

День юриста — це свято тих. хто вносить свій внесок в правову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики, яким належить видатне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників. 

Ви, адвокати, юристи - інтелектуальний потенціал нації, люди, які реалізують свої знання в таких інститутах, без яких не існуватиме жодний суспільно-політичний лад.

Виконуючи свої службові обов'язки і відгукуючись на поклик серця, Ви самовіддано стоїте на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України.

В день професійного свята, Рада адвокатів Харківської області, Комітет захисту прав адвокатів, весь колектив науково - практичних секцій при Раді адвокатів Харківської області, сердечно вітають Вас і зичать здоров'я, радості, добра, світлого майбуття. 

Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.

Рада адвокатів Харківської області з метою упередження поширення коронавірусної інфекції прийняла рішення щодо відмови від урочистого святкування дня юриста України. 

Подяки та грамоти можна отримати нарочно в Раді адвокатів Харківської області! 

 

650