До уваги адвокатів Харківської області!

До уваги адвокатів Харківської області!

 Шановні адвокати!!

У зв’язку з запровадженням на території України карантинного режиму, згідно Постанові КМУ від від 11 березня 2020 р. Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, та Постанові КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 Київ Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 від 16.03.2020, Рада адвокатів Харківської області

 

ВИРІШИЛИ:

1. Довести до відома адвокатів, стажистів, та помічників адвокатів, що Рада адвокатів Харківської області на період загальнодержавних карантинних заходів не припиняє свою роботу, засідання Ради адвокатів Харківської області проходитимуть за графіком, проте з метою захисту життя та здоров’я адвокатів, стажистів, помічників адвокатів, колективу співробітників та членів Ради адвокатів Харківської області, змінює режим та порядок організації роботи, зокрема вживає виключно тимчасові обмежувальні організаційно-розпорядчі заходи, спрямовані на зменшення об’єктивної можливості неконтрольованого поширення інфекційних хвороб.

2. Всі заяви, спрямовані до Ради адвокатів Харківської області рекомендовано надавати шляхом електронного відправлення, на офіційну поштову скриньку Ради адвокатів Харківської області radakharkov@gmail.com у вигляді скан копій, в форматі jpeg, pdf, або у текстовому форматі з ЕЦП.

3. Перенести заходи з підвищення кваліфікації адвокатів на період закінчення карантинних заходів.

4. Перенести засідання комітетів та секцій при Ради адвокатів Харківської області на період закінчення карантинних заходів.

5. На час дії карантинних заходів можливо приймати участь в засіданнях Ради адвокатів Харківської області, віддалено, використовуючи будь які зручні засоби зв’язку.

6. Рекомендувати адвокатам, стажистам та помічникам адвокатів подавати до Ради адвокатів Харківської області заяви та всі необхідні документи в електронному вигляді, поштою, або іншими дистанційними засобами зв’язку;

7. Для повідомлення Ради адвокатів Харківської області про заяви, використовувати альтернативні шляхи звернення (електронну пошту, телефон та засоби поштового зв’язку).

8. Обмежити допуск в приміщення Ради адвокатів Харківської області, адвокатів, керівників стажування, стажистів, помічників адвокатів приймаючих участь у засіданні РАХО, до 2 осіб у приміщенні, суто за викликом.

9. Припинити проведення особистого прийому Головою Ради адвокатів Харківської області та головами комітетів.

10. Заборонити відвідування приміщення Ради адвокатів Харківської області за наявності ознак захворювання (підвищена температура тіла, кашель, задуха, пітливість, слабкість, утруднення дихання, тощо).

11. Адвокатам, членам Ради адвокатів Харківської області, стажистам, помічникам адвокатів та колективу співробітників при найменших ознаках захворювання впровадити заходи щодо самоізоляції, звернутися до установи охорони здоров’я та повідомити про це телефоном РАХО.

12. Спеціалісту з інформаційних технологій забезпечити висвітлення вказаної інформації на сайті Ради адвокатів Харківської області

1882