Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2019»

Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2019»

Рада адвокатів Харківської області проводить професійний конкурс «Адвокати Харківщини - 2019»

Нагородження переможців та лауреатів відбудеться 19 грудня 2019 року

Нагородження переможців та лауреатів відбудеться 19 грудня 2019 року


А також чекаємо на пропозиції про заохочення грамотами ХОДА, ХОС, ХМР, РАХО


Шановні адвокати! Пропозиції щодо нагородження, будуть прийматися до 01.12.19, пропозиції ви можете надсилати у довільній формі, вказуючи номінацію, ПІБ адвоката, якщо бажаєте додати підтверджуючі досягнення адвоката документи, це також доречно.
Листи ми просимо Вас надсилати електронною поштою, на адресу radakharkov@gmail.com УВАГА!!! Будуть розглянуті лише листи з темою повідомлення: Пропозиція на конкурс., Ми просимо надсилати електронні листи, для зручності опрацювання, але якщо з будь яких причин, для Вас це не зручно, ви маєте змогу принести і подати пропозиції нарочно, або відіслати звичайною поштою.

УМОВИ ПРОФЕСІЙНОГО КОНКУРСУ
«Адвокати Харківщини — 2019»
Номінації конкурсу:

«Адвокат року — 2019» — вручається адвокату, який досяг високої професійної майстерності, має найкращі риси, притаманні адвокатської професії, і має значні професійні досягнення у 2018 році.

«За високий професіоналізм» — вручається адвокату, який своєю професійною діяльністю заслуговує на визнання, користується авторитетом в адвокатському середовищі, відомий в юридичних колах, постійно підвищує свій професійний рівень, має значні професійні досягнення у 2019 році.
«За кращий захист» — вручається адвокату, який спеціалізується на веденні кримінальних справ, є відомим фахівцем у галузі захисту прав людини, висококваліфіковано відстоював правову позицію в кримінальних справах (необхідно представити на конкурс фабулу кримінальної справи, копії процесуальних документів адвоката, вироку або результат по справі — П.І.Б. клієнта можна не вказувати).

«За міжнародний захист прав людини» — вручається адвокату, який спеціалізується у веденні справ в міжнародних інстанціях, надає правову допомогу іноземним громадянам, надає і захищає права українських громадян за кордоном.
«Метру адвокатури» — вручається відомому адвокату, який понад 30 років займається адвокатською діяльністю, користується заслуженим авторитетом в юридичних колах Харківщини і України в цілому.
«Молодому адвокату за успіхи в адвокатській діяльності» — вручається адвокату, вік якого не більше 35 років (стаж адвокатської роботи — до 5 років), який придбав авторитет серед колег якісним виконанням професійної діяльності і приймає участь у громадській, науковій або публіцистичній діяльності.
«За вклад у адвокатуру» — вручається адвокату (або авторському колективу), який бере активну участь у підготовці законопроектів, рецензуванні та їх обговоренні.
«Адвокат — громадський діяч року» — вручається адвокату, який бере активну участь у громадській діяльності, і досяг в цьому значних успіхів.

Пропозиції з приводу кандидатів для нагородження просимо надсилати на електронну пошту radakharkov@gmail.com
УВАГА!!! Будуть розглянуті лише листи з темою повідомлення:Пропозиція на конкурс.
Дякуємо!

 

1524