01.04.2019 відбулась зустріч членів адвокатського самоврядування з Головою ВКДКА

01.04.2019 відбулась зустріч членів адвокатського самоврядування з Головою ВКДКА

 

 

 

 

 

На виконання доручення Голови ВКДКА Вилкова Сергія Валентиновича, 01.04.2019 відбулася зустріч членів органів адвокатського самоврядування Харківщини з Головою ВКДКА Вилковим Сергієм Валентиновичем.

Запрошені були члени Ради адвокатів Харківської області, членів Кваліфікаційно дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, Ревізійної комісії, представників адвокатів Харківської області в РАУ та ВКДКА, членів комісії якості, повноти та своєчасності надання БВПД при РАХО.

Під час робочої зустрічі, були обговорені пропозиції щодо покращення адвокатської діяльності, а саме: порядок підвищення якості прийому іспитів у осіб, яки виявили бажання скласти адвокатський іспит, обговорювалися можливості щодо відео та аудіо фіксації процесу сдачі кваліфікаційного іспиту.

Також багато уваги було приділено правам членів Ради адвокатів регіону, під час виконання гарантій адвокатської діяльності, при прийнятті участі у обшуку адвоката. Було обговорено питання складення проекту договору про надання правничої допомоги, можливість та затведження минімально граничних ставок оплати адвокатських послуг, проект та загальний вигляд адвокатського досьє, було обговорено положення про робоче місце адвоката, з такою пропозицією зверталися до РАУ, адвокати Харківщини, які готові надати для опрацювання: положення про робоче місце адвоката, проект договору між адвокатом та клієнтом, проект рекомендацій адвокатського досьє, тарифи, які вже були рекомендовані Радою адвокатів Харківської області та знайшли своє відображення в рішенні Верховного Суду.

 

1457