Опитування щодо доступу адвокатів до електронних баз органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Опитування щодо доступу адвокатів до електронних баз органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Голова ради адвокатів Харківської області Гайворонська Вікторія Валентинівна 27 листопада 2018 року прийняла участь у робочій зустрічі Першого засідання Харківської регіональної ради з питань реформування правосуддя. Засідання Харківської регіональної ради реформ у сфері правосуддя організоване за підтримки Проекту ЄС «ПРАВО-Justice», який сприяє розвитку верховенства права в Україні.


Регіональна рада слугуватиме платформою для обговорення та співпраці учасників з міжнародними експертами Проекту ЄС «Право-Justice».


На зустрічі було запропоновано адвокатському середовищу надати свої пропозиції щодо проблемних питань у роботі адвоката для опрацювання та подальшого втілення.

Зокрема, під час зустрічі йшла мова про те, що адвокати не мають доступ або доступ обмежений до багатьох електронних баз органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Таким чином, адвокати не можуть отримати необхідну інформацію, для надання правової допомоги своїм клієнтам.

Під час зустрічі була досягнута домовленість, що адвокати Харківського регіону нададуть проекту свої письмові пропозиції, а тому ми просимо Вас, колеги, заповнити опитувальник, щоб врахувати думку усіх адвокатів.

Для проходження опитування натисніть на зображення

 

1023