Шановні стажисти адвокатів та помічники адвокатів, повідомляємо, що розпочали роботу обов’язкові курси

Шановні стажисти адвокатів та помічники адвокатів, повідомляємо, що розпочали роботу обов’язкові курси

 Шановні стажисти адвокатів повідомляємо, що розпочали роботу обов’язкові курси, для ознайомлення перейдіть за посиланням: http://www.hsa.org.ua

 

            Відповідно до п.3. Рішення №80 від 01.06.2018 р. «Про внесення і затвердження змін до Положення «Про організацію та порядок проходження стажування для отримання особою свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю», особи, які розпочали стажування до 01.06.2018 р., проходять стажування за правилами Положення «Про організацію та порядок проходження стажування для отримання особою свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю» в редакції, що діяла на момент початку стажування.

 

          Керуючись п.11.6.5. Положення «Про організацію та порядок проходження стажування для отримання особою свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю» затвердженого рішенням Ради адвокатів України від 01.06.2018 р., при оцінюванні результатів стажування рада адвокатів регіону перевіряє факт проходження стажистом адаптаційного курсу в професію адвоката у Вищий Школі Адвокатури Національної асоціації адвокатів України.

Адаптаційний курс в професію адвоката для стажистів містить 7 модулів, що ґрунтуються на окремих темах. Кожен із модулів-підрозділів має наступну структуру: відеоматеріали, текстові матеріали та документи, які несуть роль доповнення до відеоматеріалів, а також тестове і практичне завдання. Тестове завдання перевіряється системою автоматично, тоді як практичне потребує професійного огляду від викладача та займає деякий час на перевірку. Час проходження адаптаційного курсу в професію адвоката для стажистів необмежений і залежить від індивідуальних можливостей учня. Проходження курсу відбувається у режимі он-лайн та в зручний час.

Короткі відомості про адаптаційний курс в професію адвоката для стажистів:

  • Час проходження — необмежений.
  • Об’єм відеоматеріалів — 159 хвилин.
  • Кількість модулів — 7 модулів.
  • Кількість тестових завдань за курс — 32 тестових завдань ( 4-7 у модулі).
  • Кількість практичних завдань за курс — 16 практичних завдань ( 1-3 у модулі).

 

Шановні помічники адвокатів повідомляємо, що розпочали роботу обов’язкові курси, для ознайомлення перейдіть за посиланням: http://www.hsa.org.ua

 

            Відповідно до п.2.1.4. Положення Про помічника адвоката затвердженого із змінами, внесеними рішенням Ради адвокатів Україна від 25.07.2018 р. №109, помічником адвоката може бути фізична особа, яка прослухала спеціальний курс-інструктаж введення в професію помічника адвоката у Вищій школі адвокатури Національної асоціації адвокатів України.

Спеціальний курс-інструктаж введення в професію помічника адвоката містить 7 модулів, що ґрунтуються на окремих темах. Кожен із модулів-підрозділів має наступну структуру: відеоматеріали, текстові матеріали та документи, які несуть роль доповнення до відеоматеріалів, а також тестове і практичне завдання. Тестове завдання перевіряється системою автоматично, тоді як практичне потребує професійного огляду від викладача та займає деякий час на перевірку. Час проходження спеціального курсу-інструктажу введення в професію помічника адвоката необмежений і залежить від індивідуальних можливостей учня. Проходження курсу відбувається у режимі он-лайн та в зручний час.

Короткі відомості про спеціальний курс-інструктаж введення в професію помічника адвоката:

  • Час проходження — необмежений.
  • Об’єм відеоматеріалів — 158 хвилин.
  • Кількість модулів — 7 модулів.
  • Кількість тестових завдань за курс — 31 тестове завдання ( 4-7 у модулі).
  • Кількість практичних завдань за курс — 17 практичних завдань ( 1-3 у модулі).
11180