Звертаємося до Вас із проханням сприяти у визначенні адвокатів, які потребують матеріальної допомоги регіону, який Ви представляєте.

Звертаємося до Вас із проханням сприяти у визначенні адвокатів, які потребують матеріальної допомоги регіону, який Ви представляєте.


Шановний колеги!


Всеукраїнська благодійна організація «Благодійний фонд допомоги адвокатам» до Дня адвокатури України (19 грудня 2018) організовує надання матеріальної допомоги адвокатам, які опинились у складних життєвих обставинах.

Звертаємося до Вас із проханням сприяти у визначенні адвокатів, які потребують матеріальної допомоги регіону, який Ви представляєте. Наша мета — підтримати колег-адвокатів та їхні сім'ї, які перебувають у складних життєвих ситуаціях.
Просимо повідомити дані адвокатів, які потребують матеріальної допомоги офіційним листом на Секретаріат РАУ (НААУ) до 27 листопада 2018 року.

У листі вкажіть особисті дані та контакти адвоката: прізвище, ім'я, адресу проживання, контактний номер телефону, перелік потреб і необхідний розмір матеріальної допомоги.
Детальнішу інформацію про можливі види матеріальної допомоги та діяльність Фонду Ви можете дізнатись на офіційному сайті Національної Асоціації адвокатів України у розділі «Благодійний фонд» http://unba.org.ua/foundation,

З повагою, Голова Всеукраїнської благодійної організації, «Благодійний фонд допомоги адвокатам», Заступник голови НАТАУЛ Олексій Кухар


No 1189/0/2. 18 від 12.11.2018

1044